Filip Moris od sada distribuira Marlboro

0

Filip Moris od sada distribuira Marlboro i ostale svoje proizvode na tržištu Srbije preko ekskluzivnog distributera NELT Co., sa kojim već skoro dve godine saradjuje u različitim oblastima.

„Uvođenje ekskluzivnog distributera jedna je od najznačajnijih poslovnih inicijativa koju je naša kompanija sprovela od kada posluje u Srbiji. Partnerstvo sa Neltom omogućiće nam veću fleksibilnost i ojačati konkurentnost u izuzetno dinamičnom okruženju.” izjavila je Jelena Pavlović, generalni direktor Filip Morisa za tržišta Srbije, Crne Gore, i Bosne i Hercegovine.

„Činjenica da je jedna od najvećih duvanskih kompanija u svetu, Filip Moris, odabrala Nelt kao svog partnera u distribuciji na domaćem tržištu ukazuje ne samo na poverenje koje smo tokom protekle dve godine saradnje izgradili, već i značajno doprinosi reputaciji naše kompanije kao lidera u distribuciji i logističkim uslugama u ovom region.”, rekao je Miloš Jelić, direktor Nelt Grupe.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend