Društvo Moda&LifeStyle Srbija

Elegantne obline i zavodljiv izbor Lisca donjeg veša

Nijedna žena ne treba da bude zarobljenica trendova i veličina koju drugi pokušavaju da nametnu. Svaka žena, pa i one koje nose odeću većih brojeva, vole biti moderne i zavodljive. I mogu biti modne trendseterice i inspiracija ostalima. Ovog puta Lisca donosi nekoliko ideja za elegantan stil i zavodljiv izbor donjeg veša, čak i ako imate malo više oblina.

Donji veš većih veličina uobičajeno je u crnoj,beloj ili boji kože. Ali, nema razloga da vaša garderoba bude dosadna. Među postojećim modnim trendovima izaberite svoj omiljeni – na primer ove godine izuzetno su popularni cvetni dezeni.

Visoke gaćice sakriju i blago stisnu stomak, a ujedno su poslednjih godina sve modernije. Možete ih kombinovati sa omiljenim grudnjakom, a možete priuštiti i malo raznolikosti – ako obično nosite grudnjake sa penastim korpicama , ponekad isprobajte i grudnjake sa žicom. Delovaće vam nešto lakši , ali svejedno će osigurati odličnu potporu grudima.

Iznenadite sebe i dragoga nečim zaista seksi – donjim vešom u zavodljivoj crvenoj boji. Iako to neće biti vaš izbor za svaki dan, priuštite u svom garderoberu i donji veš za posebne prilike i za vaše samopouzdanje.

*PR tekst

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.