Dunja Style nakit: privezak polumeseca kao imperativ

0

Minđuše alke smo ranije vrlo često nosili, trend nošenja istih je jenjavao dok nije stiglo i leto 2017. Sada ih možemo videti apsolutno svuda – danju na ulicama grada, noću u klubovima ali i na plažama i bazenima. Da vas podsetim, taman ten u kombinaciji sa alkama doprinosi „latino“ sexy izgledu. 

Pored zlatnog lančića koji doseže do struka, privezak polumeseca je takođe aktuelan posebno u kombinaciji sa čokerom i to u vidu lančića. A kako je svako leto nezamislivo bez pom poma, Dunja Style izlazi u susret i tom trendu ali na nešto drugačiji način.

Dunja Style nakit donosi nešto sasvim novo na našem tržištu a aktuelno u svetu. Ukoliko pratite i nosite Dunja Style Jewelry, bićete moderni i korak ispred ostalih – bar kada je reč o Srbiji.

Nakit Dunja Style možete pratiti na Instagramu i Facebooku.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend