Društvo Srbija

Duh Pobede Srbije na svetskom prvenstvu u fudbalu “Art Football”

Art Fudbalska reprezentacija Srbije se bori za boje Srbije na svetskom prvenstvu u Moskvi, gde se odrzava humanitarni sportsko – muzički festival gde poznate zvezde muzike, kulture i sporta predstavljaju svoje zemlje.

Aerodrom “Nikola Tesla”, koji je tradicionalno mesto zaletanja svih naših pobednika u svet, je ispratio naše art reprezentativce uz pesmu pobede Baneta Lalića & MVP: “I can make it to the top”, koja je komponovana kao podrška srpskim pobednicima, a inspiracija je Novak Djoković, kao ličnost koja je celom svetu pokazala šta znači snaga srpskog duha i koliko možemo da izdržimo do pobede.

Art reprezentacija Moskva

Ovoga puta umetnici i sportisti iz Srbije, ekipa Art reprezentacije, otputovala je u Moskvu da se takmiči sa umetničkim reprezentacijama sveta u fudbalu. Ovo je prilika da umetnici i sportisti ponovo pokažu koliko vole svoju zemlju I da su spremni da u svetu pokažu duh pobede Srbije.

Srpska Art reprezentacija je održala koncert u Moskvi i oduševila publiku energijom , predvodjena Banetom Lalićom & MVP.

Art reprezentacija Moskva copy

Zvezde srpskog glumišta, muzike i asovi sporta bore se sa još 16 reprezentacija sveta.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.