Društvo

Do UNIQA putnog osiguranja od sada i putem web shopa-a

Iako svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju, nezgode se dešavaju kad se najmanje nadamo. A, sve što je potrebno za odmor bez briga, jeste polisa UNIQA putnog osiguranja do koje se sada može doći lakše nego ikada pre! Svi klijenti kompanije UNIQA mogu polisu putnog osiguranja u inostarnstvu kupiti putem webshopa do koga se dolazi posredstvom website-a www.uniqa.rs

Od sad, uz samo nekoliko klikova, možete sigurni zakoračiti u letnju sezonu, uz sav komfor odmora i jednostavnost kupovine i plaćanja, koja vam omogućuje da sa minimumom utrošenog vremena imate maksimalnu bezbednost.

UNIQA web shop
UNIQA web shop

A kako bi uživanje u zasluženom odmoru bilo potpunije, UNIQA je svim korisnicima putnog osiguranja obezbedila osiguranje stana tokom boravka na odmoru za samo 1 dinar, za pokriće rizika od požara, izliva vode iz instalacija, provalne krađe, razbojništva i lom stakala. Ova pogodnost može se iskoristiti od  01. juna do 30. septembra.

Putno osiguranje se preporučuje svima koji planiraju svoj godišnji odmor ili putovanje u inostranstvu, sami ili sa porodicom. Za potpunu sigurnost tokom boravka u inostranstvu, sve do iznosa od 40.000 evra, potrebno je izdvojiti  nešto više od  1 evra po danu boravka u inostranstvu. Za prodična putovanja, u ponudi su i Porodične paketi koji su dodatno povoljniji.

UNIQA osiguranje kroz program putnog zdravstvenog osiguranja pomaže u prevazilaženju neprijatnosti ili zdravstvenih tegoba koje se na putovanju mogu dogoditi. Potrebno je samo pozvati Centar za pomoć čiji se broj telefona nalazi na polisi osiguranja, a koji je svim korisnicima UNIQA osiguranja na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji (vikendom i praznicima). Preko Centra za pomoć klijenti dobijaju sve potrebne instrukcije koje je potrebno da slede i ono što je posebno važno jeste da klijenti UNIQA osiguranja ne vrše nikakva direktna plaćanja bolnici.

UNIQA putno osiguranje obezbeđuje neophodni lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. Izvan medicinskih i zdravstvenih usluga UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i tu da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata. Ova pravila važe za sve destinacije u Evropi i svetu.

Ažurnost u isplati šteta i drugo mesto po ugovorenoj premiji, kao i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje pravim izborom – tokom cele godine.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.