Društvo Srbija

Do UNIQA putnog osiguranja od sada i putem sms-a

Ukoliko putujete, a niste nabavili putno osiguranje, od sada to možete učiniti na svim OMV pumpama u Srbiji. Ova vrsta usluge po prvi put je dostupna na našem tržištu. Dovoljno je samo da na pumpi kupite vaučer koji se aktivira jednostavno – slanjem sms poruke.

Od 25. jula, na svih 15 OMV pumpi u Srbiji, moći ćete da kupite vaučere za UNIQA putno osiguranjeindividualno i porodično, kao i za pomoć na putu.

Slika: www.aviokarta.net
Slika: www.aviokarta.net

Vaše putno osiguranje (i porodično i individualno) počinje da važi od dana slanja SMS poruke, odnosno prijema broja polise od strane kompanije UNIQA, ali ne pre nego što pređete granicu Republike Srbije.

Boravak u inostranstvu biće vam bezbrižan, a sve eventualne neprijatnosti na putovanju lakše se prevazilaze uz putno osiguranje koje pokriva: neophodne lekarske tretmane za vreme boravka u inostranstvu, lekove prepisane od strane zvaničnog lekara, rendgenski i ultrazvučni pregled, hospitalizaciju, povratak bolesnika u zemlju prebivališta, operaciju i troškove u vezi sa operacijom i postoperativnim tretmanom, kao i troškove lečenja akutne zubobolje.

I individualno i porodično putno osiguranje važi za period od 15 dana, za teritorijalnupokrivenost Evrope i osiguranu sumu do 10.000 za individualno i do 10.000 eur po članu porodice za porodično osiguranje.  Osiguranjem su pokriveni supružnici i dvojedece.

Kada je u pitanju usluga “Pomoć na putu 24 časa”, ona u toku godine pokriva najviše dva osigurana slučaja i omogućava pokriće sledećih troškova: troškovi popravke u slučaju manjeg kvara, troškovi vuče, pokriće troškova prenoćišta, prevoz putnika i vozača do kuće.

Centar za pomoć  na putu  je dostupan 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, uzemlji i inostranstvu.

Rok za aktivaciju vaučera je 30 dana od datuma kupovine. U slučaju da vaučer nijeiskorišćen, imate pravo na povrat novca.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.