Društvo Hrvatska

dm će s više od 4 milijuna kuna podržati projekte za oporavak i razvoj Sisačko-moslavačke županije

Natječaj ZAJEDNO

U sklopu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak dm je odabrao 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima u čiju će realizaciju uložiti više od 4 milijuna kuna. Povodom 25. obljetnice poslovanja dm-a u Hrvatskoj, u Sisku, Petrinji, Glini, Komarevu, Gori, Vrginmostu, Topuskom, Majskim Poljanama, Hrvatskoj Kostajnici i Sunji zaživjet će projekti koji će omogućiti brži oporavak od posljedica potresa te poduzetnički, kulturni i društveni razvoj Sisačko-moslavačke županije.

U dm-u smo proslavu 25. obljetnice zamišljali drugačije, no kada je razoran potres promijenio živote naših sugrađana u Sisačko-moslavačkoj županiji, odlučili smo našu obljetnicu posvetiti obnovi i razvoju potresom pogođenih područja. Više od 4 milijuna kuna uložit ćemo u realizaciju projekata kroz razne oblike podrške – financijska ulaganja, donacije dm proizvoda, mjesto na policama dm-a ili angažman dm djelatnika. Tijekom proteklih četvrt stoljeća poslovali smo na temelju čvrstog uvjerenja da dm kao tvrtka može i mora pozitivno utjecati na život svojih sugrađana i zajednice, a tim načelom nastavit ćemo se voditi i u godinama koje su pred nama“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

Natječaj ZAJEDNO

dm će podržati realizaciju 12 društveno korisnih projekata koji obuhvaćaju sanaciju štete od potresa, izgradnju dječjih igrališta te opremanje vrtića i knjižnica, a osam projekata usmjereno je na kulturni, sportski i obrazovni razvoj Sisačko-moslavačke županije. Pet odabranih projekata fokusirano je na održivost i zaštitu okoliša, a njih sedam osigurat će poticaj razvoju poduzetništva u sklopu čega će dm u svoju ponudu uvrstiti i proizvode odabranih OPG-ova s područja Sisačko-moslavačke županije.

Detalji o svim prijavljenim projektima, kao i o projektima čiju će realizaciju dm podržati dostupni su putem poveznice: https://www.jednizadrugezajedno.hr/hr/80/zajedno-za-petrinju-glinu-i-sisak/odabrani-projekti/.  

Izvor: www.madison.hr

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.