Društvo Srbija

Direct Media i Novak Đoković Fondacija potpisali ugovor o partnerstvu

Novak Đokovic Fondacija i regionalni medijski sistem Direct Media potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu na projektu „Original“, besplatnom magazinu za studente  koji pokreće fondacija najboljeg tenisera sveta. „Original“ će biti mesečnik i biće dostupan studentima na svim univerzitetima u Srbiji.

Jovan Stojanovic i Jelena DJokovic 1
Jovan Stojanovic i Jelena Đoković

Reč je o magazinu za koji će redovno pisati najpoznatiji i najpozvaniji srpski novinari, pisci, autori, dramaturzi, ali i studenti. Original je već od prvog broja otvorio vrata i svoje strane, uključujući i naslovnu, za studente umetnosti, koji mogu da šalju svoje radove na slobodne teme, kako bi njihova dela i talenat mogli da dođu do što većeg broja ljudi.

jovan stojanovic i jelena djokovic 4

Hvala Direct Media koja nam je izašla u susret i pružila veliku podršku u ovom projektu. Sigurna sam da će se magazin dopasti mladim ljudima, i da će im ponuditi dosta kvalitetnog materijala koji će ih inspirisati. Naša želja je da studenti  počnu više da pričaju o temama iz kulture, obrazovanja, umetnosti, nauke, ali i da dobiju relevatne informacije koje im mogu koristiti i sada, i onda kada budu spremni za poslovne izazove”, rekla je Jelena Đoković, direktor Novak Đoković Fondacije.

Jovan Stojanovic i Jelena Djokovic 3

Zadovoljstvo partnerstvom i samim projektom izrazio je i Jovan Stojanović, direktor Direct Media Srbija.

Verujemo da Direct Media deli iste vrednosti i uverenja sa Novak Đoković Fondacijom, a jedno od njih je da o mladima i njihovoj budućnosti moramo da brinemo na duge staze. Kvalitetni sadržaji u medijima su važni za razvoj mladih ljudi, njihovih talenata i interesovanja i veliko nam je zadovoljstvo što smo, kao pokrovitelji, postali deo tima koji ovu ideju sprovodi u delo. “, rekao je Jovan Stojanović.

Časopis „Original“ biće besplatan za sve studente na univerzitetima u Srbiji, ali će moći i da se kupi na kioscima. Izlazi jednom mesečno, a čitaocima će ponuditi veliki broj zanimljivih tekstova, intervjua, rubrika. U prvom broju, između ostalog, objavljen je ekskluzivni razgovor sa Anom Vintur, urednicom američkog magazina Vog.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.