Društvo Srbija

Delez Srbija zapošljava mlade diplomce

Kompanija Delez Srbija koja je vlasnik maloprodajnih lanaca Maxi, Tempo i Shop&Go ove godine očekuje petu generaciju polaznika programa za diplomce „Retail Management Training program“. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na: prijavazaposao.delhaize.rs do 30.aprila, uz uslov da moraju imati manje od dve godine profesionalnog iskustva i da su završili visoku školu ili fakultet.

RMTP vizualPrvih 6 meseci programa kandidati dobijaju posao vođe smene u Maxi supermarketu, nakon čega nastavljaju da grade karijeru u maloprodaji na poziciji zamenika poslovođe u Shop&Go prodavnicama, da bi poslednju godinu programa proveli na poziciji poslovođe maloprodajnog objekta.

Ono što ovaj program čini posebnim je činjenica da su kandidati od početka uključeni u rukovodeće pozicije sektora operacija, gradeći na taj način lični liderski potencijal. Tokom svake faze kandidati dobijaju individualni plan karijere na kome rade zajedno sa mentorom i on obuhvata niz obuka neophodnih za rešavanje tehničkih zadataka, ali i brojne soft skills obuke koje će im pomoći da budu uspešnirukovodioci. Po završetku programa polaznici mogu dalje da se profesionalno grade, u zavisnosti od ličnih afiniteta, i na nekoj drugoj poziciji u okviru sektora operacija Delez Srbije.

Program je deo prakse Delhaize Group svuda u svetu, a mladim i obrazovanim kandidatima se pruža mogućnost da uključivanjem u program steknu praktično znanje i iskustvo u oblasti trgovine.

Delez Srbija je najveći maloprodajni lanac u Srbiji sa više od 11.000 zaposlenih, a selekcija zainteresovanih kandidata će se obaviti u svim gradovima u kojima posluju Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.