Društvo

Deda Mraz vas čeka u prvoj IDEA super prodavniciu Zrenjaninu

Ako volite veliku kupovinu i želite da obezbedite sve što nedostaje za predstojeće praznike po veoma povoljnim cenama, pozivamo vas da dođete u prvu IDEA Super prodavnicu u Zrenjaninu, u Miletićevoj 86, koja u susret praznicima otvara svoja vrata za potrošače, u četvrtak 31. decembra, u 8 časova. Na gotovo 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora nova IDEA Super prodavnica svojim potrošačima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu na jednom mestu, povoljne cene, kao i veliki broj akcija i popusta.

IDEA-humanitarni-novogodisnji-koncert-u-Kuli_news_featuredKao i uvek, IDEA je i ovoga puta želela da iznenadi svoje potrošače, za koje je pored brojnih akcijskih sniženja pripremila I poklone. Tako će deset dana od dana otvaranja svaka pedeseta kupovina biti besplatna, što će omogućiti najsrećnijima da odu kući sa sačuvanim porodičnim budžetom. Specijalno iznenađenje za sve potrošače pripremljeno je u 10, 12, 14, 16 i 18 časova, kada će baloni iznenađenja najsrećnijima doneti vrednu nagradu. IDEA nije zaboravila ni na najmlađe, za koje je organizovala bajkovito fotografisanje sa Deda Mrazom i Vilom, zanimacije sa animatorima, predstavu i crtanje lica, dok će stariji posetioci uživati u velikom broju degustacija i promocija proizvoda.

Uređena prema najsavremenijim svetskim standardima, nova IDEA Super prodavnica će svakoga dana nuditi svojim potrošačima uvek sveže voće i povrće, veliki izbor najfinijeg delikatesa, kvalitetnog mesa kontrolisanog porekla, kao i svež hleb i pecivo za pripremu najukusnijeg porodičnog doručka. Januarski mesec će biti u znaku lojalnosti, pa će Super Kartica tokom celog meseca duplirati bodove u svakoj kupovini i tako nagraditi svoje najvernije potrošače.

Posetite prvu IDEA Super prodavnicu u Zrenjaninu i uživajte u prazničnoj kupovini.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.