Društvo Srbija

Corner Shop postao pet friendly

Svim potrošačima omogućena kupovina sa svojim kućnim ljubimcima

Lanac maloprodajnih objekata „Corner Shop“ od sada je otvoren za sve potrošače, koji bi brzu kupovinu da obave sa svojim kućnim ljubimcima. „Pet friendly“ koncept je rezultat nastojanja da se odgovori na potrebe brojnih sugrađana koji brzu kupovinu u omiljenoj maloj radnji u svojim kvartovima žele da obave tokom šetnje sa svojim ljubimcima. Ovaj maloprodajni lanac, koji deo organizacione strukture kompanije NELT, čini 85 prodajnih mesta prepoznatljivog izgleda širom Srbije.

Corner Shop postao pet friendly
Corner Shop postao pet friendly

Svi objekti „Corner Shop“-a imaju  istaknute nalepnice da su dozvoljeni ulasci sa životinjama a radi bezbednosti, higijene i sigurnosti ostalih kupaca najvažnije da budu ispoštovani svi standardi „pet friendly“ zone u pogledu veličine i čistoće pasa. Odluka da „Corner Shop“ postane zona dozvoljena i kućnim ljubimcima motivisana je potrebom da se izađe u susret sve brojnijim potrošačima, koji objedinjuju kupovinu i šetnju pasa i time unapredi nivo usluge. Potrošačima je u ponudi i unapređeni asortiman iz Mars Pet Care programa, koji obuhvata Pedigree i Whiskas proizvode.

 „Jako mi je drago što nam je jedan maloprodajni lanac, kao što je Corner Shop, omogućio da u kupovinu idemo sa svojim ljubimcima. Dosta vremena provodim sa svoja dva psa na ulici, jer se bavim street art-om pa su oni moja nerazdvojna ekipa“  rekao je NikšaHerman (33), street art umetnik

Corner Shop postao pet friendly
Corner Shop postao pet friendly

U okviru nagradne igre na Facebook društvenoj mreži odabrani su i autori najatraktivnijih fotografija sa svojim kućnim ljubimcima u „Corner Shop“ prodajnim mestima a kao nagradu su osvojili poklon-vaučer za kupovinu u NELT diskontu u Dobanovcima.

 „Corner Shop“, kao maloprodajni format, pokrenut je novembra 2009. godine, čime je otvorena nova stranica u ispunjenju potreba kupaca u Srbiji. Brza i kvalitetna usluga uz jasno definisan asortiman i prijatan ambijent u „Corner Shop“-u, korak je napred u podizanju standarda kupovine i nivoa potreba potrošača.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.