CCC globalni partner UNICEF-a

0

CCC i UNICEF su potpisali trogodišnje partnerstvo (2019-2021) koje će doprineti UNICEF-ovom globalnom radu za decu, zaštiti i poštovanju njihovih prava. CCC podržava UNICEF koji pomaže svakom detetu da sanja velike snove i dostigne svoj puni potencijal, dok se ujedno brine da deca budu zdrava i da dobiju bolje obrazovanje.

U okviru partnerstva „CCC TIM ZA UNICEF“, svaki kilometar biciklista CCC tima, na trkama i treninzima, u razmeri 1USD/kilometar, pokazuje kompaniji CCC koliko novca će biti donirano kroz sportske aktivnosti biciklista za UNICEF. Kao znak solidarnosti sa partnerstvom, biciklisti cće nositi plave narukvice i dresove sa logoom UNICEF-a, čime će promovisati UNICEF-ovu misiju vožnje kao promene za decu. Saradnja sa CCC timom je jedinstvena jer je to prvo sportsko partnerstvo sa biciklističkom grupom u istoriji UNICEF-a.

UNICEF je globalna humanitarna organizacija koja radi za decu. UNICEF radi u nekim od najtežih mesta na svetu, kako bi došao do najugroženije dece. U 190 zemalja i teritorija, UNICEF radi za svako dete, svuda, da izgradi bolji svet za sve.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend