Društvo Srbija

Brus Vilis sa najzgodnijom ženom na svetu u novoj HELL kampanji

HELL ENERGY, jedan od najpoznatijih svetskih brendova energetskih pića i lider na tržištu Mađarske, nastavlja saradnju sa Brusom Vilisom. Superzvezda će ostati zaštitno lice HELL globalne reklamne kampanje još dve godine. U novoj reklami osim HELL CLASSIC, pojaviće se i najnoviji proizvod – HELL ENERGY COFFEE. Model i glumica Zulejka Rivera, poznata lepotica iz video spota za pesmu ,,Despacito“ koji broji 6,6 milijardi pregleda, u spotu će se pojaviti pored holivudskog glumca.

Saradnja sa pravom svetskom zvezdom je velika prilika, čak i za svetski poznate brendove, a HELL po drugi put potpisuje ugovorom sa holivudskom legendom Brusom Vilisom. HELL ENERGY proizvodi vrhunskog kvaliteta su dostupni na 5 kontinenata i u preko 50 zemalja od Indije do Meksika, zbog čega je pre dve godine kompanija HELL odlučila da pronađe svetski poznatog i popularnog superstara koji ujedno predstavlja vrednosti za koje se HELL i zalaže.

O uspehu izbora koji smo doneli pre dve godine uglavnom svedoče reakcije potrošača, jer oni su ti koji svakodnevno biraju svoje omiljeno energetsko piće. Brus Vilis ima sve ono što brend HELL predstavlja: ​​on je snažan, dinamičan i hrabar“, izjavio je Peter Pantl, direktor za globalnu komunikaciju i marketing u kompaniji HELL ENERGY, i dodao je, „Ovog puta u globalnu reklamnu kampanju uključujemo još jednu svetsku zvezdu koja će glumiti sa Brusom Vilisom, predivnu Zulejku Riveru, koju nazivaju najlepšom ženom na svetu.“

Snimanje novog HELL reklamnog spota počeće početkom marta u Njujorku, a predstavnici brenda otkrili su nam tajnu da će u spotu pored energetskog napitka HELL biti prikazan i HELL ENERGY COFFEE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.