British American Tobacco predstavlja glo – inovativni proizvod za zagrevanje duvana u Srbiji!

0

Inovativan uređaj kompanije British American Tobacco (BAT) koji zagreva, a ne sagoreva duvan, stigao je u Srbiju. Nakon Japana, Švajcarske, Južne Koreje, Kanade, Italije, Rumunije i Rusije, naša zemlja je prva u regionu čiji potrošači će moći od danas da konzumiraju glo, proizvod koji donosi iskustvo slično cigaretama uz emitovanje znatno manje štetnih sastojaka. Ovaj proizvod zagreva duvan na temperaturi od 240°C, proizvodeći 90-95 odsto manje štetnih sastojaka u odnosu na dim konvencionalnih cigareta*. Reč je, takođe, o uređaju koji ne stvara dim i pepeo**.

Ključna prednost je jednostavnost i lakoća upotrebe, jer je reč o jedinstvenom uređaju kojim se upravlja na jedan klik, a jedno punjenje baterije omogućava 30 uzastopnih korišćenja. Sa druge strane, izostanak dima značajno smanjuje količinu neprijatnog mirisa na koži, kosi, odeći korisnika kao i u zatvorenim prostorima u kojima se proizvod koristi.

Proizvod je dizajniran u Velikoj Britaniji, a na njegovom razvoju koji je trajao četiri godine, radilo je više od 100 stručnjaka širom pet kontinenata: inženjera, dizajnera, stručnjaka za duvan i toksikologa.

“U trenucima kada duvanska industrija doživljava velike promene koje će rezultirati transformacijom proizvoda i čitavog biznisa, ponosni smo da je upravo Srbija među prvim nosiocima promena od kojih će korist imati svi – potrošači, društvo i industrija. Raduje nas i to što na naše tržište dolazi nov proizvod baš u godini kada obeležavamo 15 godina poslovanja u Srbiji. Nastavljamo da investiramo u Srbiju, a u proteklom periodu angažovali smo 100 novih ljudi koji će postati deo globalnog tima za uvođenje proizvoda najnovije generacije”, kaže Sotiris Kostouros, generalni direktor kompanije British American Tobacco za Srbiju i Crnu Goru.

glo se konzumira tako što se u aparat ubaci neo™ stick – specijalni duvan koji dolazi u širokom asortimanu ukusa i nikotinske jačine, kako bi se zadovoljili različiti ukusi potrošača. U Srbiji, neo™ stickovi su dostupni u tri ukusa – Navy Blue, Green, Citrine.

Potrošači će uređaj i duvanske umetke moći da kupe za početak u Beogradu na više od 1300 prodajnih mesta.

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend