Društvo Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Bitka za Manyu se nastavlja!

Nemanja Ivanović je dvadesetdevetogodišnji dečko iz Velike Plane, koji je poznatiji u svetu elektronske muzike kao DJ Manya i deo je dinamičnog dua Calavera & Manya.
Naime, Nemanji je dijagnostikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplatični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ovakve bolesti zahteva znatno velika finansijska sredstva (120 000 evra) i proces lečenja je dug. Ono što je sigurno, jeste činjenica da je proces lečenja ostvariv samo na klinici u Nemačkoj, u gradu Flensburgu, gde se Nemanja trenutno i nalazi.

Nakon festivala ‘‘Dance 4 Manya’’16. i 17. oktobra 2015. godine prikupljen je deo novca za Nemanju. Međutim, to nije dovoljno, te je pokrenut revolucionarni projekat ‘‘Hajka’’.
Dakle, šta je zapravo HAJKA ZA MANJU?

Prvomajsko avanturističko putovanje koje vodi učesnike na avanturu kroz istočnu Srbiju.
Ono što posebno ubraja Hajku u avanturistički turizam jeste činjenica da nijednu destinaciju učesnici ne znaju unapred. Organizatori žele da probude adrenalin i znatiželju u učesnicima.
Ali, ovo nije samo party putovanje.
Što se tiče edukacije, svaki posećen lokalitet će prirediti dobrodošlicu na jedinstven način u skladu sa njenim istorijski nasleđem i kratkim predavanjem, ali će kandidati pre toga kopati zanimljive istorijske činjenice kojih nema u udžbenicima, tabu stvari iz prošlosti i one koje će se dublje urezati u pamćenje.
Putem hedonizma organizatori će voditi učesnike na piroške od 35 dinara, rejv u etno selima, degustacije domaćih vina, druženja u kampu kao i još mnogo drugih aktivnosti.
Sav prikupljen novac ide za lečenje Nemanje Ivanovića.

Za detaljnije informacije o događaju i načinu na koji možete donirati novac za Nemanju, posetite link www.zamanju.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.