Društvo Srbija

Bajka Milice Trčković na Malta Fashion Weeku

Divna tvrđava u glavnom gradu Malte nije bila dovoljna da primi sve posetioce revije naše dizajnerke Milice Tričković, održane u petak 20.maja 2016.godine u okviru Malta Fashion Weeka.

Dizajnerka nije krila oduševljenja i nakon samog dogadjaja nam je prenela svoje utiske: “ Na mene je veliki utisak ostavila lokacija na kojoj se dešavala revija i savršena organizacija . Cela atmosfera na tvrdjavi je izgleda nestvarno. Ovo je za mene velika motivacija I inspiracija. ”

Veliki broj blogera, novinara i ljudi iz sveta mode sa velikom pažnjom i oduševljenjem pratio je reviju kreatorke, koja je na Malta Fashion Weeku predstavila kolekciju pod nazivom “Hunter”.
Svaka žena je uvek u potrazi za dobrim pantalonama i dobro uklopljenjim krznom koje će je pokazati u najboljem izdanju. Mislimo da je ta potraga sada olakšana kreacijama Milice Tričković. Tokom revije modeli su na pisti pričali priču o evoluciji. Na početku, posetioci su videli žene kao nežno stvorenje kroz čipku nežno plave boje. Da bi “Hunter” nastavio priču dominantnom crnom kožom i krznom. Tokom celog programa haljine u boji slonovače predstavljale su nezavisnost i slabost žene, koja u periodu zime biva jaka zahvaljujući krznu i koži. Na ovaj način “Hunter” je predstavio ženu kao nežnu ali sigurnu i istrajnu figure, koja je tu da podrži i zaštiti svoje društvo.

Zahvaljujući sporazumu o saradnji sa 24 nedelje mode u svetu Serbia Fashion Week omogućava dizajnerima iz Srbije da svoje radove predstave u inostranstvu. U okviru dosadašnje saradnje na Malta Fashion Week predstavili su se Biljana Tipsarević, Danijela Božić i Mladen Milivojević Baron..

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.