Društvo Srbija

AirSerbia nastavlja sa promocijom New York-a

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, najavila je specijalnu promociju za članove Er Srbija Etihad gest, višestruko nagrađivanog programa lojalnosti za česte putnike, kojom se obeležava planirano uvođenje direktnih letova između Beograda i Njujorka.

U okviru ove promocije, članovi programa Er Srbija Etihad gest koji rezervišu mesta na letovima za Njujork i iz ovog grada će osvojiti dvostruko ili trostruko veći broj bonus milja, u zavisnosti od toga da li putuju u Ekonomskoj ili Biznis klasi. Promocija će trajati do 19. marta 2016., a promotivne bonus milje se mogu osvojiti na letovima između 23. juna i 23. jula 2016. godine.

Air Serbia Aircraft-A330-NYC

Na primer, član programa lojalnosti koji ima povratnu kartu u Ekonomskoj klasi za let Er Srbije iz Beograda za Njujork bi obično mogao da stekne do 9.008 Etihad gest milja, dok će u okviru ove promocije osvojiti do 18.016 milja. Povratna karta u Biznis klasi bi obično donela do 15.764 Etihad gest milje, dok će u okviru ove promocije vlasniku karte doneti do 47.292 milje.

Promocija Er Srbija Etihad gest programa za Njujork se neće odnositi na karte koje su kupljene po promotivnim cenama, niti na karte kupljene zamenom za Etihad gest milje. Promotivne bonus milje će biti zabeležene na nalogu putnika najkasnije 60 dana od datuma putovanja.

Pored toga, odgovarajući na veliko interesovanje i molbe gostiju, Er Srbija je produžila period prodaje karata za Njujork po promotivnim cenama za još nedelju dana. Putnici sada mogu da do 2. marta iskoriste specijalnu ponudu, po kojoj se povratna karta iz Beograda za Njujork može kupiti po ceni počev od svega 399 evra u Ekonomskoj klasi i 2.499 evra u Biznis klasi, uključujući takse i naknade. Uvodne promotivne cene će važiti za putovanja u periodu između 23. i 30. juna i posle 16. avgusta 2016. godine.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: „Obeležavajući predstojeće uvođenje direktnih letova za Njujork, drago nam je što možemo da našim lojalnim i čestim putnicima pružimo mogućnost da steknu dodatne bonus milje. Program Er Srbija Etihad gest je međunarodno priznat po prednostima koje pruža putnicima, pa je ovo odlična prilika za naše goste koji se još uvek nisu prijavili da to sada učine i da se učlane u program.“

„Takođe nas veoma raduje pozitivna reakcija i značajna tražnja od strane putnika od početka prodaje karta za Njujork. Zato smo odlučili da produžimo trajanje promotivne ponude za još nedelju dana kako bismo izašli u susret našim gostima koji bi želeli da među prvima sa nama lete za SAD.”

Er Srbija je tokom Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, koji je održan prošle nedelje, objavila početak prodaje karata i red letenja za direktne letove ka Aerodromu JFK u Njujorku, koje će avio-kompanija obavljati pet puta nedeljno avionom Erbas A330-200. Očekuje se da će prvi let na ovoj liniji poleteti 23. juna.

Za više informacije o Air Serbia Etihad Guest programu posetite: http://www.airserbia.com/en/about-the-program-etihad-guest.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.