Društvo Crna Gora

„13. Jul Plantaže“ osvojile LORIST

Kompanija “13. Jul Plantaže“ iz Podgorice je na manifestaciji “Međunarodni sajmovi LORIST” koja se održala u Novom Sadu osvojila 13 nagrada za svoje proizvode.

Jedna od nagrada a ujedno i najznačajnija je Veliki šampionski pehar za proizvodnju stonog grožđa, svježeg voća i loznog sadnog materijla. Takođe, Plantažama su dodijeljene i diploma sa zlatnom medaljom za lozni kalem kratošija P-1103, diploma sa zlatnom medaljom za lozni kalem vranac P-1103, diploma sa zlatnom medaljom za lozni kalem merlot P-1103, diploma sa zlatnom medaljom za lozni kalem cabernet sauvignon P-1103, diploma sa srebrnom medaljom za breskvu spring crest, diploma sa zlatnom medaljom za breskvu spring belle, diploma sa zlatnom medaljom za breskvu may crest, diploma sa zlatnom medaljom za breskvu royal glory, diploma sa srebrnom medaljom za stono grožđe red globe,diploma sa zlatnom medaljom za stono grožđe ribier, diploma sa zlatnom medaljom za stono grožđe muskat Italija i diploma sa zlatnom medaljom za stono grožđe kardinal.

U ime Plantaža diplome je primio mr Goran Brnović, pomoćnik direktora Vinogradarsko voćarske proizvodnje.

Plantaže su evropski lider u proizvodnji vinskih sorti i stonog grožđa, a regionalni prvak u proizvodnji breskve i nektarine. Zasad maslina koji je u posjedu Plantaža je ujedno i najveći u Crnoj Gori.

Međunarodni sajmovi LORIST su među najznačajnijim sajmovima u regionu, a sastavljeni su od sajmova lova, ribolova i sporta, hortikulture, ekologije i šumarstva.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.