Društvo Srbija

1000 beba u Medigroup porodilištu!

U najsavremenijem privatnom porodilištu u Srbiji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, ovih dana je rođena i 1000-ta beba. Za nešto više od 3 godine od osnivanja, ovo porodilište postalo je simbol najbolje privatne ginekološke i akušerske prakse i vrhunske pedijatrijske ekspertize u prvim danima novorođenčeta.

Nikolija Savić kao 1000-ta beba dobila je od MediGroup na poklon paket „Korak po korak“ koji podrazumeva redovne sistematske preglede i kontinuirano praćenje zdravlja, u prvoj godini života. Tridesetosmogodišnja mama Emilija Savić odabrala je porodilište MediGroup još na početku trudnoće kroz program „9na9“ koji podrazumeva sveobuhvatnu negu i vođenje trudnoće uz porođaj sa odabranim lekarskim timom (ginekolog, babica, anesteziolog).

Stručan lekarski tim MediGroup Porodilišta predvode najveći autoriteti ginekološke struke kod nas prof. dr sci med Aleksandar Ljubić, dr Slaven Nedeljković, dr Zoran Maričić, dr Milica Anđelić Kostić i prof. dr Miroslava Pervulov.

„Ovo je značajan povod za slavlje, ali i velika odgovornost da opravdamo poverenje hiljade pacijentkinja. MediGroup je vodeći privatni nacionalni provajder zdravstvenih usluga, a Porodilište je svakako ono što nas izdvaja i čini da budemo jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu. Vrhunska dijagnostika, lečenje i nega uz praćenje svetskih trendova savremene medicine daju nam dobru osnovu da nastavimo da unapređujemo uslove boravka u porodilištu. Veliku pažnju poklanjamo i edukaciji našeg kadra koji su svojim međunarodnim iskustvom najbolja lična karta naše ustanove, rekao je Dejan Pešić, direktor MediGroup sistema.

Porodilište u Opštoj bolnici MediGroup je jedino privatno porodilište u Srbiji i od skoro je  zahvaljujući saradnji sa ministarstvima zdravlja i državne uprave u sistemu elektronske prijave beba.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.