Događaji Srbija

Završen treći Balkan Tube Fest! Više desetina hiljada dece je za vikend upoznalo svoje Jutjub idole!

Tokom vikenda u Sava Centru prodefilovalo je oko 150 regionalnih Jutjub zvezda. Prisutnima su se predstavili u velikoj i u maloj sali, a sa posetiocima su se družili davanjem autograma, fotografisanjem i učešćem na ostalim aktivacijama u samom holu.

Dušan Srbljak, jedan od organizatora, na svom profilu na Fejsbuku je napisao između ostalog i sledeće:

“Drago mi je što su po prvi put državnici primetili to nešto što se zove BTF. Vidim reakciju, vidim da po prvi put slušaju, a to je prvi korak. Još je dug put, tek sledi teško, ali verujem da možemo opet bolje, pa ko zna možda ćemo jednog dana imati priču koja će se generacijama prepričavati!”

U nedelju uveče, na Mts Balkan Tube Festu se premijerno prikazao BTF film nakon čega je i zvanično završen ovogodišnji festival. Glavni naratori u filmu bili su upravo i organizatori – Dušan Srbljak i Aleksandar Leštarić.

Milica Perić, takođe jedan od organizatora, uz fotografiju na Instagramu, osvrnula se na atmosferu ovogodišnjeg festivala i utiske koje možete pročitati OVDE.

Mirjana Vladisavljević, direktorka festivala, ne krije oduševljenje ovogodišnjim odazivom publike:

‘Opravdali smo očekivanja i ovaj put i mnogo smo srećni zbog toga. Podigli smo lestvicu za još jedan nivo jer je ovogodišnja manifestacija prikupila više partnera, više zainteresovanih medija i bolju organizaciju samog događaja. Takođe, program je bio kompleksniji i sveobuhvatniji, dok je učesnike činio veći broj jutjubera nego prethodne godine. Sve je proteklo u najboljem redu iako je Sava Centar bio dupke pun. I posle svega, zadovoljstvo mi je da vidim sve te osmehe i zadovoljna lica maldih ljudi i njihovih roditelja, kao i mnogobrojne poruke zahvalnosti putem društvenih mreža, jer je upravo to i cilj’.

Mts Balkan Tube Fest je festival za mlade i njihove roditelje, a bavi se regionalnom jutjub scenom koja je, inače, treća na svetu.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.