Događaji Hrvatska

Zagrebački Muzej iluzija proslavio treći rođendan

Muzej Iluzija s preko 70 različitih eksponata nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije.

Kroz atraktivne i zabavne varke posjetitelji će mnogo naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije. Istražite našu zbirku holograma, gledajte kako se u jednom trenutku pretvarate u diva dok se vaši prijatelji u drugom kutu Amesove sobe smanjuju, vratite se u djetinjstvo gledajući kroz veliki kaleidoskop ili testirajte svoje sive moždane stanice u našoj pametnoj igraonici.

 

U isto vrijeme imamo još razloga za slavlje: 22.5.2018. Muzej iluzija je otvorio svoja vrata i u nama susjednoj Srbiji, u centru Beograda u Nušićevoj 11.

Nakon Zadra, Ljubljane, Beča, Omana i Beograda; danas, 26.6.2018. godine otvara se Muzej Iluzija i u Kuala Lumpuru, u dalekoj Maleziji. Time se ovaj jedinstveni hrvatski muzej proširio na ukupno 7 gradova diljem svijeta, a otvorenja u mnogim drugim gradovima stižu ubrzo.

Muzej Iluzija poziva sve generacije da dođu, zabave se i nauče nešto novo sa s osmjehom na licu jer u ovom muzeju ništa nije onakvo kakvim se čini! Čekamo vas na adresi Ilica 72, Zagreb; svaki dan od 09.00 do 22.00 sata.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.