Događaji Hrvatska

Womanary – snaga i zajedništvo žena u prekrasnoj Opatiji

Opatija je od 7. do 10. rujna ugostila prvo izdanje seminara za žene Womanary koji je objedinio duhovni rast i razvoj, zanimljiva predavanja, ali i bogat lifestyle segment ispunjen zabavom, modom, ljepotom i glamurom.

womanary2

Uz podršku Milenij grupacije, grada Opatije i TZ grada Opatije, Womanary je ispunio sva očekivanja, vikend za žene u Opatiju je privukao žene iz svih krajeva Lijepe naše, ali i okolnih zemalja.

Kroz predavanja i zanimljive radionice sudionice su vodile predavačice Romana Krstekanić, Adriana Josipović, Marija Vukelić, Jasenka Zubac, Diana Gluhak, Renata Ćurković i Ivana Grabar.

Osim izvrsnih radionica, udruga Kvaliteta življenja pobrinula se da sudionicama, ali i široj javnosti ponudi i preporuke po pitanju njege i ljepote. Tako je kongresna dvorana Grand hotela 4 Opatijska cvijeta u subotu ugostila Womanary & Stilueta Style corner u kojem su se predstavili beauty i modni brendovi.

womanary-4womanary-3marina-djarmati-womanary

Womanary Gala večera u hotelu Royal, u subotu je sve prisutne oduševila spojem glamura, mode i ljepote. Tamara Zubak, osnivačica i idejna začetnica projekta Womanary zahvalila je svima koji su njezinu inicijativu prepoznali već prve godine i svih uvela u čarobnu noć emocija i elegancije.

womanary-7

Najnovije su modne trendove predstavili Hero4Heroes, Sally, Andy’s i Xenia Design, dok je plesnom točkom sve prisutne oduševila Lorena Toretto i njezin tim plesačica.

Uz bogatu tombolu, priče brojnih uspješnih i inspirativnih žena, večer u srcu Opatije odisala je snažnom ženskom energijom i zajedništvom.

Posebnost događanja su i suradnje koje pružaju mogućnost da energiju ovog druženja doživi i šira javnost, Jasenka Zubac, Heal Your Life Teacher po metodologiji Louise Hay osmislila je afirmacijske kartice Womanary koje dolaze u limitiranoj naknadi. Ilustratorica i umjetnica Ariana Linić predstavila je majicu koja slavi ženu i koja nosi energiju ilustratorice, organizatorice i samog projekta.

Womanary nije samo vikend za žene niti projekt, Womanary se pokazao kao pravi pokret žena koje su spremne voljeti sebe, spremne živjeti sretan, zadovoljan i zahvalan život ispunjene privatno  i poslovno.

I dok se još sabiru dojmovi i emocije, već se naveliko postavlja pitanja i o drugom izdanju i prilici za druženje jer vikend koji ženi pruža sve što joj treba i vraća ju stvarnom životu punih baterija, novih znanja, prijateljstva i prilika – vikend je koji treba svakoj ženi.

womanary

„Kad žene udruže snage čuda se događaju“, u nekoliko je navrata spomenula organizatorica Tamara Zubak i svojim radom i vizijom, te svakim segmentom ovog posebnog druženja potvrdila da je uistinu tako.

womanary-zadnji-dan2

Fotografije: Ivo Šubić i Ivor Mažar

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.