Događaji

Vlasnik Favorita proslavio 30 godina postojanja kompanije

  • February 29, 2020
  • 2 min read
  • 82 Views
Vlasnik Favorita proslavio 30 godina postojanja kompanije

Protekli dani bili su u znaku makedonske kompanije Centro Union. Povodom tridesetogodišnjice postojanja, kompanija je organizovala dugoočekivanu proslavu. Porodice, poslovni partneri i klijenti Centro Uniona, uz dobru muziku, nazdravili su uspehu koji su postigli zahvaljujući napornom radu u proteklih 30 godina. Makedonija ima naš brend! Vaš brend!

Podelivši plakete najzaslužnijima za uspeh, Centro Union se zahvalio na doprinosu, dajući im motiv za nastavak saradnje i postizanje još boljih rezultata. Osmesi na licima prisutnih dokazali su da će kompanija Centro Union svojom skromnošću dugo biti lider na svom polju.

Polazeći od nule, osnivač Centro Uniona, Zoran Stanojevski, dobrom idejom, snažnom željom i vizijom za budućnost, uspeva da ostvari san o osnivanju kompanije sa sopstvenim brendom, koji će postati lider na tržištu.

Tridesetogodišnji rad Centro Uniona rezultat je predanosti i skromnosti osnivača, koji su u najburnijem periodu u Makedoniji uspeli da se probiju uz svetske brendove bele tehnike. Rame uz rame sa rastućim svetskim brendovima kao što su Samsung, Beko, LG i mnoga prepoznatljiva imena, Centro Union sa brendom Favorit postaje lider na domaćem, kao i na međunarodnom tržištu.

Centro Union nastavlja da piše priču o uspehu, sada pod jasnom vizijom uspeha prve direktorke Centro Uniona, Tijane Stanojevski Ristovski, koja uliva poverenje kod partnera i saradnika.

Podeli ovaj tekst:
About Author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.