Događaji Srbija

Viasat avantura za prijatelje kompanije i predstavnike medija

U četvrtak 3. marta, kompanija MTG World organizovala je svoje tradicionalno godišnje okupljanje  za kablovske operatere, predatavnike medija i saradnike i prijatelje kompanije. Na  ovom korporativnom događaju predstavljeni su projekti i emisije koje su za svoje gledaoce pripremili u 2016. godini.

Gosti i mediji imali su priliku da se, kroz zanimljive aktivacije, kao što su vremenski teleport, virtuelna hostesa, dubsmash i photobooth upoznaju sa novim sadržajima koje će ove godine gledati na kanalima TV 1000, Viasat History, Viasat Explore i Viasat Nature.

DSC_0006

Zanimljivi programski sadržaji na pomenutim kanalima pripremljeni su sa posebnom pažnjom i doneće mnoga iznenađenja i uzbudljive premijere.

TV1000 će i ove godine biti mesto na kome se mešaju putevi mašte, smeha, fantastike, ljubavi i drame. Najpoznatiji glumci, nagrađeni filmovi i favoriti kritike očekuju gledaoce na ovom kanalu.

Uz Viasat History gledaoci će ostati deo najvažnijih događaja iz prošlosti, uz emisiju „Hindenburg”, serijal „37 dana – Kako je došlo do Prvog svetskog rata”, „Upoznajte Rimsko carstvo”, „Sumorna kuća” i mnoge druge.

Viasat Explore ponudiće zanimljive emisije, kao što su „72 opasna mesta za život”, „Grad polarnih medveda”, „Kraljevi drveta”, „Moja plutajuća kuća”…

Viasat Nature će nastaviti da svakodnevno dovodi čuda prirode u domove gledalaca i podsećaće na to da je život u harmoniji sa prirodom jedini način opstanka. Gledaoce čekaju nastavak serijala „Divlji instinkt”, „Skrivena kraljevstva”,  „Veliki koralni greben” i druge interesantne emisije.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.