Događaji Srbija

Veliko iznenađenje za potrošače u RODA Megamarketu

Nenajavljeno izvođenje pop ikone Željka Joksimovića u RODI oborilo je s nogu sve prisutne. Ovaj neuobičajeni performans pretvorio je RODU u pravu koncertnu halu. U trenutku kada je Željko „pustio glas“ potrošači su se okupili i atmosfera se zahuktala do usijanja, dok se pesma orila prodavnicom. Ovo neplanirano druženje izmamilo je osmehe svih posetilaca, koji su sa oduševljenjem obavili svoju kupovinu.

Slika: blic.rs
Slika: blic.rs

Ovom prilikom je najavljen njegov koncert koji će se održati 11. decembra pod pokroviteljstvom RODE, a prisutni su imali priliku da za potrošenih 3.000 dinara osvoje poklon CD Željka Joksimovića, koji se inače nalazi u redovnoj ponudi svih RODA Megamarketa.

IMG_03021

Proslavljeno ime naše domaće muzičke scene, vezuje se za RODU ne samo što kupovinu uvek obavlja u nekom od Rodinih Megamarketa, već zato što je i deo kampanje ovog trgovinskog lanca.

Ovim iznenađenjem RODA je još jednom potvrdila da nije samo trgovina, već mesto gde je kupovina pravo uživanje. RODA posebnu pažnju posvećuje potrošačima nudeći im najbolju uslugu,  domaćinski ugođaj, širok asortiman omiljenih domaćih proizvoda čime želi da podstakne domaću privredu. Roda je mesto gde se svaki potrošač oseća kao kod kuće. Roda je tamo gde je porodica!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.