Događaji Najave Srbija

Veliki regionalni događaj muzičke industrije: KONTAKT konferencija

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt  konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Posle dva online izdanja, Kontakt 2022 održaće se uživo. Ova značajna konferencija okuplja profesionalce iz regiona na temu muzičkog biznisa, starih i novih trendova i aktuelnih mogućnosti. Najnovije, šesto izdanje Kontakta obeležiće primeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve muzičke profesionalce u regionu, i da omoguće fluentnu i konstantnu saradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima. 

Kontakt je deo INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru ove mreže je 19 evropskih showcase konferencija i festivala, a Kontakt je još 2019.  primljen kao jedini  predstavnik Srbije.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice;  muzički deo programa (koncerti).

Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesinalaca iz regiona, tako da će Kontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku – uoči nastupajuće festivalske sezone. 

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs

Izvor i odgovornost objave: www.propr.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.