Događaji Srbija

Uživo Iks-Oks takmičenje za vikend u Beogradu!

Uzbudljivo “XO” (iks-oks) takmičenje održaće se uživo za vikend, 24. i 25. septembra na platou ispred TC Delta City od 12h do 20h. Organizator takmičenja je Đak Sport u čijim prodavnicama je moguće nabaviti atraktivni model patika koje pobednik dobija.

Prijavljivanje za ovu poznatu društvenu igru je besplatno, na licu mesta, a moguće je učestvovati samostalno i takmičiti se protiv promotera ili se nadmetati protiv prijatelja.  Svi takmičari na početku takmičenja dobijaju Zpump Fusion 2.5 patike u kojima će se takmičiti i Pump dugmiće u određenoj boji, a nakon toga sledi nadmetanje i u brzini i u taktičkom postavljanju dobijenih PUMP dugmadi. Najbrži koji uspeju da naprave niz od tri PUMP dugmeta u istoj boji pobeđuju u takmičenju.

U pitanju je stara dobra igrica u kojoj je potrebno što pre poređati 3 ista znaka (Iks ili Oks) uspravno, horizontalno ili dijagonalno. Ko prvi uspe u tome, pobeđuje.

Svaka mini pobeda donosi poklone dok će na kraju dana pobednika sa najviše uzastopnih pobeda Đak sport nagraditi ZPUMP Fusion 2.5 patikama.

reebok-zpump-fusion-2-5-1

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.