Uspešna godina poslovanja za Info Media Group Srbija

1

Kompanija Info Media Group Srbija je deo regionalne OOH (Out-of-home) grupacije, provajder sa specijalizovanom medijskom ponudom oglašavanja u nacionalnoj mreži vozila javnog prevoza obeležila je prvih godinu dana svog poslovanja. Portfolio usluga kompanije obuhvata oglašavanje u unutrašnjosti vozila kroz plakate, svetleće panoe, hengere, potpuno ili specifično brendiranje unutrašnjosti vozila folijom, sprovođenje promocija; kao i oglašavanje na spoljašnjosti vozila gradskog prevoza.

Samo tokom prve godine kompanija je realizovala više od 350 kampanja, brendirala spoljašnjost više od 340 vozila na površini od 20 000 m² folije i brendirala unutrašnjost više od 4500 vozila. U drugu godinu poslovanja, Info Media Group ulazi, pored standardne ponude, i sa ponudom svetlećih panoa sa pozadinskim osvetljenjem, koji dodatno ističu reklamne poruke klijenata, a vidljivi su i noću.

Prisutnima se obratio izvršni direktor Info Media Group Srbija, Nenad Petrović koji je saopštio da: „Agencija svoje poslovanje bazira na nacionalnoj mreži od preko 1.000 vozila dostupnih u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Kruševcu, Čačku, Jagodini i Nišu. Iskoristio je priliku da se za uspešnu poslovnu godinu zahvali članovima svog tima u Srbiji, partenrima iz regiona i klijentima i agencijama, kao i prevoznicima i da najavi razvojni projekat – digital signing displeje u unutrašnjosti vozila za emitovanje multimedijalnih sadržaja koje će tržištu ponuditi do kraja ove godine“.

Osim komercijalnih sadržaja, Info Media Group je tokom prethodne godine realizovala projekte od opšteg društvenog interesa – kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja, JAZAS-u i Institutu za transfuziju krvi, sa kojim će saradnja biti nastavljena i u ovoj godini.

“Inicijativa advertising agencije Info Media Group pokazuje da kompanija može da ostvaruje vrhunske rezultate, a istovremeno brine o društvu čiji je deo”, izjavila je Ivana Rodić iz Instituta za transfuziju krvi Srbije. Ona je najavila početak nove kampanje “Krv spasava živote – dajte krv” na vozilima gradskog prevoza koja svakodnevno treba da nas podseća na potrebu obezbeđenja dovoljnih rezervi krvi za lečenje naših sugrađana, ali i pacijenata iz cele Srbije u zdravstvenim institucijama u Beogradu. Istakla je da će nov način promocije značajno doprineti razvoju kulture davanja krvi i podstaći građane da postanu dobrovoljni davaoci.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

1 komentar

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend