Događaji Severna Makedonija

Upoznaj svet digitalnog marketinga i komunikacije na AllWeb konferenciji

Već četiri godine organizatori AllWeb konferencije dovode govornike iz svih krajeva sveta i okupljaju ljubitelje digitalnih komunikacija s ciljem kreiranja novih trendova i umrežavanja ljudi zaposlenih u ovom sektoru. Ove godine konferencija će se održati 13. novembra, u Palati Aleksandar, u Skoplju.

„Želeli bismo da kompanije, organizacije i preduzetnici prepoznaju, usvoje i primene način kako razvijena tržišta integrišu digitalne komunikacije u svoje poslovne strategije. Kontinuirano radimo na tome da se svake godine program inovira i bude bolji, kao što vodimo računa da iz godine u godinu dovodimo kvalitetne i proverene govornike“, naglasio je Darko Buldioski, osnivač digitalne marketinške agencije New Media i osnivač konferencije.

allweb

Ove godine očekuje se preko 250 učesnika iz svih krajeva regiona, prvenstveno marketing menadžera, predstavnika PR i marketinških agencija, top menadžmenta, preduzetnika i studenata.

„Težimo tome da u narednom periodu proširimo domašaj naše konferencije i na susedne države, poput Kosova i Albanije, zbog toga što se i oni suočavaju sa tržišnim izazovima kao i mi u Makedoniji, tako da je AllWeb konferencija zajednička prilika za sve nas da naučimo nešto novo“, dodao je Buldioski.

Posetioci konferencije imaće priliku da čuju 15 govornika iz oblasti društvenih mreža, kontent marketinga, web analitike… Koncept konferencije podrazumeva kraću prezentaciju govornika, praćenu sesijama za pitanja i odgovore, kao i panel diskusije za detaljniju razmenu mišljenja različitih stručnjaka. Umrežavanje, neformalna razmena ideja i druženje sa ključnim ljudima digitalne industrije je takođe sastavni deo ove konferencije.

Posetioci konferencije će biti u prilici da slušaju ključne ljude u digitalnoj industriji i marketingu poput Paul Papadimitriou, Dave Birss, Pawel Kolenda, Miroslav Varga, Aleksandra Dilevska, Vladimir Vulić, Ivan Rečević, Ivan Minić…

O uslovima prijavljivanja i mogućnosti učestvovanja, kao i ostalim detaljima, više informacija možete pronaći OVDE.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.