Događaji Srbija

UNIQA muzički maraton i lov na 50.000 evra

UNIQA osiguranje će i ove godine osigurati sve učesnike Beogradskog maratona, a za sve prisutne takmičare i navijače, organizovaće pravi muzički spektakl. 

Kompanija UNIQA je i ove godine siguran partner 29. Beogradskog maratona. Pored podrške u realizaciji ovog najvećeg sportskog događaja u zemlji i osiguranja svih učesnika, UNIQA je zajedno sa Beogradskim maratonom obezbedila i posebne bonuse najuspešnijim takmičarima, ali i savršenu zabavu za sve.

Nataša Kovačević

“Ponosni smo što smo i ove godine deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja. UNIQA osiguranje je prijatelj Beogradskog maratona, maratonaca i publike. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, UNIQA se brine i o  sigurnosti svih učesnika. I  ove godine podržaćemo sve takmičare posebnim muzičkim programom na Brankovom mostu, kao i na potezu od Londona do Terazija, što će nadamo se biti dodatni podosticaj takmičarima da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan, kao i broj do sada prijavljenih takmičara,” rekla je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

Ove godine, UNIQA je dovela pojačanje u svoje redove, pa se timu pridružila i košarkašica Nataša Kovačević koja će trčati Trku zadovoljstva od 5 km. Nedavno, UNIQA osiguranje i Fondacija Nataša Kovačević započeli su saradnju kojom kompanija UNIQA podržava projekte Fondacije. Uz poruku da su heroji svi koji u subotu izađu na ulice, bilo da aktivno učestvuju ili aktivno navijaju, UNIQA i Nataša žele da u subotu 16. aprila pošalju najlepšu razglednicu iz Beograda.

Konferencija

“Svrha trčanja nije pobeda, trčanje je jedinstven test ljudskog srca. Test volje, želje, posvećenosti. Svako ko se bavio sportom to može da razume. Na širokom putu postoje brojne prepreke, ali kao i u životu, najveće su barijere one koje postavite sami sebi, jer limiti su, kao i strah, često iluzija.

Za razliku od drugih trka, na ovoj nećete biti sami, a ukoliko ste zaista srećni imaćete pored sebe i armiju dragih prijatelja, čija će vam podrška pomoći da izgurate i izdžite do samog cilja. Moja sreća tokom trke će biti moje zvezdice, mlade košarkašice, pionirke Crvene zvezde i mi cemo zajedno biti deo UNIQA tima.

Srbija je zemlja sporta i želela bih da iskoristim priliku i da pozovem sve ljude da u što većem broju dođu na Trku zadovoljstva. Za kraj bih želela da ponovim jaku poruku našeg tima „MISLI SRCEM ZA SVOJU SREĆU. MISLI MOŽEŠ I TI,poručila je Nataša Kovačević, heroj našeg doba.

Najveća bonus nagrada na 29. Beogradskom maratonu biće 50.000 evra za svetski rekord u maratonu u muškoj i ženskoj konkurenciji.

“Izuzetno nam je drago što nastavljamo saradnju sa UNIQA osiguranjem. UNIQA osiguranje brine o aspektu bezbednosti svih učesnika u događaju, o njihovoj zabavi na stazi i o posebnim nagradama za pobednike i rekordere na ovoj manifestaciji. Bonusima za obaranje rekorda u internacionalnoj i domaćoj konkurenciji pruža se i velika podrška domaćim atletičarima”, istakao je Dejan Nikolić, direkor Beogradskog maratona.

Osim što podržava maraton, UNIQA je i ove godine odlučila da podrži i maratonce, ali i zabavi mnogobrojne posetioce maratona. Zato će ove godine biti upriličena specijalna muzička avenija – od Londona do Terazija, gde će podršku maratoncima davati trubači, rok bend “Old hat orchestra” i bubnjarina čelu sa Dragoljubom Đuričićem.

Ovi talentovani muzičari doprineće da i ove godine Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh. Kao što je to slučaj sa sličnim manifestacijama u svetu, muzičari će širiti pozitivnu atmosferu Beogradom i biti podstrek takmičarima da daju svoj maksimum i izdrže do kraja trke u dobrom raspoloženju.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.