Događaji

Ulaznice za nastup Umeka u Belexpocentru po promo ceni do 1. jula

Jedan od najagažovanijih techno DJ eva danšnjice i čovek koji je uradio mnogo za globalnu techno scenu, Umek, stiže u Beograd 7. novembra kada će nastupiti u Belexpocentru.

Prvi kontigent promo ulaznica već je pušten u prodaju na svim prodajnim mestima Gigstixa,  po ceni od 800 dinara karte će se prodavati sve do 1. jula.

Umekov značaj za elektronsku muziku je neosporan. Na našim prostorima, Umek je dobro poznat kao slovenački producent i DJ koji postavlja trendove i prisutan je na sceni gotovo već dve decenije. Ovaj mag tehno zvuka neumoran je u svojoj produkciji, a sa preko stotinu angažmana godišnje, Umek je verovatno jedan od najzauzetijih techno DJeva današnjice.

Umek ne samo da izdaje za jedne od najpoznatijh lejblova na svetu, već je dosta uključen i u rad svog imprinta 1605, koji većinom podržava mlade i talentovane artiste i pomaže im da se domognu globalne DJ scene.

Prvi kontigent promo ulaznica od 800 dinara možete obezbediti do 1. jula na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online na www.gigstix.com.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.