Događaji Moda&LifeStyle Hrvatska

U jedinstvenoj street art šetnji brojni uzvanici otkrili skrivena zagrebačka mjesta

Umjetnost koja živi na ulicama grada Zagreba zaista je impresivna i bogata, a za to su zaslužni umjetnici koji kreativnim radovima gradu daju poseban pečat.

Jedan od njih svakako je i Slaven Kosanović Lunar koji je domaćim i inozemnim gostima Skechers Arch fit eventa pokazao najpoznatija djela zagrebačke ulične umjetnosti. Street art danas je jedna od najbrže rastućih umjetnosti, a brojni poznati gosti uživali su u razgledavanju skrivenih mjesta u Zagrebu s jednim od naših najboljih street art umjetnika.

 

Zahvaljujući udobnosti Skechers ARCH FIT tenisica koje odlikuje jedinstveno dizajnirana i patentirana podrška stopalu, gosti su istinski uživali u šetnji. Važno je istaknuti da Skechers ARCH FIT tenisice smanjuju šok i opterećenje za stopala, te povećavaju disperziju težine. Osim što su lagane i meke, podrška su svakodnevnim aktivnostima, a njihov oblik razvijen je na temelju 20 godina podataka i 120 000 skeniranja različitih stopala.

Nakon šetnje centrom, kroz tunel Grič, preko Tuškanca i Gornjeg grada, pa sve do Tkalčićeve ulice i parka na Opatovini, ugodno druženje nastavljeno je u Roots baru u najzagrebačkijoj ulici – Tomićevoj.

 

Uz  svirku uživo Nike Turković i glazbe DJ Ree uživali su brojni gosti poput Jelene Veljače, Antonije Blaće, Andree Andrassy, Marijane Batinić, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Harmander, Mirne Medaković Stepinac, Pedra Soltza, Maria Valentića i ostalih.

 

Kako su uklopili Skechers Arch Fit tenisice u svoje stylinge te kako su se proveli na street art šetnji i druženju, pogledajte u galeriji u nastavku.

Slaven Lunar, Ivo Kosanović i Pedro Soltz
Slaven Lunar, Ivo Kosanović i Pedro Soltz
Antonio Ivičević, Antonija Blaće, Domagoj Sever, Nevena Rendeli i Ana Miščević
Antonio Ivičević, Nevena Rendeli, Antonija Blaće, Domagoj Sever i Ana Miščević
Marko Babić, Tina Biloglav i Mario Valentić
Marko Babić, Tina Biloglav i Mario Valentić
Tea Perić i Morena Pavić
Tea Perić i Morena Pavić
Pamela Badžek i Ana Begić Tahiri
Pamela Badžek i Ana Begić Tahiri

Fotografije: PR

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.