Događaji Hrvatska

U centru Zagreba otvorena prodavaonica Break Time® Hrvatska

Hrvatski nautički brend nakita Break Time® otvorio je svoju prvu prodavaonicu u Zagrebu, u samom središtu glavnog grada Hrvatske, u Ilici 14 (Lovački rog / Hotel Jagerhorn prolaz).

Break Time® je hrvatski brend koji su 2015. godine osnovali Mirela Rus i Leonard Copoiu, dva rumunjska poduzetnika koji su izabrali sunčani obalni grad Split kao svoj dom. Otvaranju je prisustvovao i H.E. Constantin Mihail Grigorie, veleposlanik Rumunjske u Republici Hrvatskoj koji je čestitao dvojici rumunjskih iseljenika na poduzetničkom duhu i originalnosti poslovanja.

“Iskreno smo zahvalni što nas je Njegova Ekselencija počastila svojom prisutnošću, to pokazuje da naši napori da izgradimo novi posao i novi život u našoj prekrasnoj zemlji usvojitelja ne prođu nezapaženo. Koliko znamo, mi smo jedina hrvatska tvrtka koja je 100% u vlasništvu rumunjskih iseljenika”, izjavila je Mirela Rus, voditeljica marketinga i prodaje Break Time.

Break Time vlasnici, rumunjski iseljenici Mirela Rus i Leonard Copoiu s H.E. Constantin Mihail Grigorie, veleposlanikom Rumunjske u Republici Hrvatskoj

Predstavnici medija, kao i neki od najodanijih kupaca brenda iz Zagrebačke regije, bili su također pozvani na događaj otvaranja.

Ovo je peta monobrend prodavaonica Break Time® u Hrvatskoj, a sljedeće četiri prodavaonice su na Jadranskoj obali, u Splitu (Trogirska 8 i Zadarska 1), Dubrovniku (Antuninska 5) i Rovinju (Arsenale 10). Promocije na dan otvaranja privukle su mnoge kupce, kojima se jako svidjelo što mogu besplatno personalizirati svoje nove narukvice, uz prilagođeno lasersko graviranje koje je na licu mjesta učinio suvlasnik i dizajner marke, Leonard Copoiu. Najbolji kupac prvog dana bila je Ružica Š. B.

Inspirirani Jadranskim morem, svi dijelovi Break Time® nakita ručno je izradio Leonard, a upotreba visokokvalitetnih materijala, pažnja na detalje i stalni razvoj novih kolekcija sastojci su koji su učinili brend tako uspješnim u manje od četiri godine.

Prodavaonica Break Time u Ilici 14 Zagreb, otvorena je od ponedjeljka do petka od 10:30 do 19:00 sati, a subotom od 10:30 do 15:00 (nedjeljom i praznicima zatvoreno).

Fotografije: PR

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.