Događaji

Trkači osvojili Kalemegdan – spremni za „Open Run“

Održana 4. „BOOST Belgrade“ trka

Fantastična trkačka energija osvojila je Kalemegdan u subotu, 12. septembra, kada je više od 700 ljubitelja trčanja istrčalo četvrtu „BOOST Belgrade“ trku. Najbrži među njima bio je Miloš Raičević, aktivan učesnik „BOOST Belgrade“ trka, koji je istrčao 5 km za 16:53 minuta, a najsrećniji trkački broj nosio je Bojan Đačić, koji je nakon trke osvojio adidas Boost patike. Njemu je poklon predstavio poseban podsticaj, jer je ove godine počeo da se bavi trčanjem, a dobra oprema je preduslov za uspešne trkače.

4. Boost Belgrade trka Foto Branimir Milovanovic (5)

Ovo je bila poslednja od ukupno četiri „BOOST Belgrade“ trke za 2015. godinu i značajna priprema za veliku adidas „Open Run“ trku.

„BOOST Belgrade“ trke su za vrlo kratko vreme postale popularne, jer su besplatne i otvorene za sve, kako rekreativce tako i profesionalce. Iz trke u trku duplira se broj učesnika. Različite lokacije, prelepa trkačka energija i profesionalna organizacija ovih trka okupila je članove brojnih trkačkih klubova, obogatila kalendar trkačkih manifestacija i omogućile svim strastvenim trkačima da testiraju sebe i još bolje se pripreme za razne maratone u Srbiji i regionu. Predvođeni adidas Running Team-om, brojni ljubitelji trčanja su u 2015. godini ostavljali iza sebe kilometre urbanih lokacija Beograda, a nakon svake trke najsrećniji startni broj osvajao je adidas Boost patike.

4. Boost Belgrade trka Foto Branimir Milovanovic (1)

Uskoro je pred svima njima vrhunac sezone velika adidas „Open Run“ trka, koja se održava 3. oktobra na Adi Ciganliji.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.