Događaji Srbija

Svetski događaj održan u Beogradu #nmd

CaptureBeograd je 17. marta bio deo svetskog NMD dana. Nakon Londona, Rima, Barselone i ostalih svetskih metropola održan je veliki događaj na kom je predstavljena patika namenjena urbanim nomadima sa stilom.

Za NMD putovanje i najbolju žurku u gradu ulaznica je bila adidas pasoš. Reka urbanih, kreativnih mladih ljudi slivala se ka Studentskom kulturnom centru na promociju patike o kojoj priča ceo svet. Boarding pass i check-in pečat bili su dovoljni da njihovo NMD putovanje počne i da se upoznaju sa patikom za ljude sa stilom, koji istražuju i osvajaju nove destinacije.

3b9b147e-3f5d-4e53-aa76-095762ebbe9e

NMD je već ušao u urbani život Beograda, a u patikama svetskih putnika i sa pasošem u ruci u SKC pristigli su Bojan Perić, Slaven Došlo, Petar Benčina, Jelisaveta Orašanin, Marija Kilibarda, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Vuk Brajović, Marko Mandić, Škabo, Miša Obradović, Nebojša Babić, Tamara Kučan, Vanja Milićević, Vanja Bahilj, Biljana Obradović i fudbaleri Partizana: Bojan Šaranov, Darko Brašanac, Nebojša Kosović, Miroslav Bogosavac, Alen Stevanović, košarkaš crno-belih Darel Vilijams i fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez, kao i mnoge druge poznate ličnosti.

adidas NMD putovanje (5)

Sjedinjujući nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologije poslednje generacije, NMD patike su dizajnirane za ljude koji vole da upoznaju nove kulture, gradove, za avanturiste, kao i sve one koji uživaju u životu bez ograničenja, nesputanog duha.

adidas NMD putovanje (7)

Upravo je taj avanturistički stil života u Srbiji uhvaćen kroz objektiv mladih urbanih fotografa Katarine Batute Višekrune, Uroša Višekrune, Nemanje Maraša i Nemanje Glumca. Neotkriveni delovi urbanih sredina Srbije ovekovečeni fotografijama ovih mladih talentovanih umetnika dali su poseban pečat događaju u Studentskom kulturnom centru.

adidas NMD putovanje (1)

adidas.com/NMD   #NMD    #adidasOriginals @adidasOriginals

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.