Događaji

Sve omege u samo jednoj bočici: Predstavljamo NovExpert inovaciju!

marina.djarmati.ka@gmail.com'
  • September 7, 2020
  • 3 min read
  • 33 Views
Sve omege u samo jednoj bočici: Predstavljamo NovExpert inovaciju!

Francuska kozmetička kuća NovExpert u Muzeju za umjetnost i obrt otkrila nam je u četvrtak nova saznanja o upotrebi omega masnih kiselina u kozmetičkoj industriji. Također nam je predstavila novog člana linije s omegama – Ulje za čišćenje s pet omega, kao i lansiranje nove web stranice, www.novexpert.hr.

Zašto omega-masne kiseline?

Danas omege predstavljaju aristokraciju među lipidima. Toliko su važne za naše zdravlje da ih je i sama znanost nazvala „esencijalnim“ i „neophodnim”.

Jesu li one važne i za našu kožu?

Odgovor je potvrdan jer njihov nedostatak može dovesti do suhe i nadražene kože. Iz tog razloga laboratorij NovExpert osmislili su jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži sve omege u samo jednoj bočici:

⦁ Omega 3 iz ulja Inca Inchi moćan su ‘’booster’’ koji obnavlja stanice kože
⦁ Omega 5 dobivena iz ulja sjemenki nara, prepoznata je po svojim antioksidativnim svojstvima
⦁ Omega 7 nalazi se u ulju pasjeg trna, sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E
⦁ Omege 6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama

Ako mislite da su omega-masne kiseline namijenjene samo njezi suhe kože, moramo vas razuvjeriti. One Imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju i smirenje kože, a sve benefite omega NovExpert je stopio u dva nova hit-proizvoda.

ULJE ZA ČIŠĆENJE S PET OMEGA + 100 % pamučna krpica

Za sve tipove kože, čak i masnu! Rutina ljepote koja traje jednu minutu, a rezultati traju osam sati. Uljni čistači postali su popularni u Japanu tijekom 60-ih godina 20. stoljeća. Inspiracija za njihov nastanak dolazi iz budističkim vjerskih rituala, dok je u zapadnim zemljama element „vode“ bio u centru vjerskih obreda pa su bili popularni čistači na bazi vode.

Što onda izabrati?

S tehničkog gledišta ulje je najprikladnije za uklanjanje nečistoća. Ako nemate vremena koristiti nekoliko proizvoda u dnevnoj rutini njege lica: sredstvo za uklanjanje šminke, sredstvo za čišćenje lica, hidratantnu kremu, anti-age kremu, pokušajte onda s uljnim čistačem. NovExpert laboratorij predlaže nov, brz i jednostavan ritual. Jedan jedini korak, a četiri učinka.

Sredstvo za uklanjanje vodootporne šminke i sredstvo za čišćenje lica: Ulje za čišćenje s pet omega uklanja sve vrste šminke (dugotrajnu, vodootpornu…) s lica, očiju i usana. U jednom jedinom nanošenju eliminirano je 98% zagađivača iz zraka! Hidratacija osam sati i umirenje:  osam sati nakon čišćenja, koža vašeg lica i dalje ima koristi od učinka pet omega na dugotrajnu hidrataciju.

BOOSTER SERUM S 5 OMEGA

Za intenzivnu njegu i dubinsko djelovanje, Booster serum s pet omega je omiljen kod suhih tipova kože, a namijenjen je i za normalnu ili osjetljivu kožu. Intenzivna njega s visokom koncentracijom 100% prirodnih aktivnih sastojaka protiv svih znakova starenja. Posebno je namijenjen za osjetljive kože ili trudnice za sprječavanje nastanka strija.

Proizvodi brenda NovExpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o., u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na novom Novexpertweb shopu.

Podeli ovaj tekst:
marina.djarmati.ka@gmail.com'
About Author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.