Događaji Srbija

Spremite se za tri vrela festivalska dana na vodi

Jedanaesto izdanje Heineken Lovefesta počinje za manje od dve nedelje, a sada je poznat i line up VODAVODA H2O Stage-a. Bina na kojoj će svi posetioci tokom dana uživati uz muziku biće otvorena od podneva do 18h kada se program seli na noćnu lokaciju. Organizatori poručuju posetiocima da se spreme za tri vrela festivalska dana na vodi, jer ih tamo očekuju brojna iznenađenja.

Ovog leta prvi festivalski dan posvećen je najvernijem delu publike od kojeg je sve i počelo, pa će se tako za DJ pultom naći izvođači iz Vrnjačke Banje i Kraljeva, među kojima su BlacksmithTrips & TicksAleksandar Korićanac i Cez.

Dejan Milićević zatvara drugi festivalski dan na vodi

Drugi festivalski dan otvoriće mladi beogradski di-džej Du Šan, a posle njih prestonički kolektiv DBDZ, koji je za kratko vreme imao veoma zapažene nastupe u celoj Srbiji. Zvezda drugog dana biće španski di-džej Rick Maia, koji će nastupiti u b2b setu sa dvojcem Battric & MIVU. Petak na H2O bini zatvoriće naš proslavljeni di-džej i producent koji je prošle godine obeležio dve decenije na muzičkoj sceni Dejan Milićević.

Dame vladaju binom na vodi trećeg festivalskog dana

Treći festivalski dan na H2O bini posvećen je damama, a njega će otvoriti mlada Teodora Van Context. Za njom će nastupiti i Dasha Radenkov iNevena Jeremić, a program na VODAVODA H2O bini zatvoriće DEE, devojka koja pravo sa evropskih festivala i renomiranih klubova dolazi u Vrnjačku Banju.

Malo mesta u Lovefest kampu i hotelu  

Iz godine u godinu kampera je sve više na festivalu ljubavi, pa je tako ovog leta on gotovo rasprodat dve nedelje pre početka festivala. Ostalo je još samo pedesetak mesta, a ulaznice za period od 2. do 6. avgusta po ceni od 15 evra mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poručiti na www.lovefest.rs.

Za AdriaDaily

Marija Mijatović

 

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.