Događaji Najave Srbija

Spremite se za 72 sata najluđe žurke u Vrnjačkoj Banji

A sada nešto što  mladi ne bi trebalo da propuste od 6-8. avgusta…..

“LOVE FEST” okuplja najbolja imena iz sveta elektronske muzike. Veliki broj izvođača se u tri dana i tri noći festivalskog ludila smenjuje na tri muzičke bine. Atmosfera puna adrenalina, muzika, žurke do jutra, laserski šou, dobra energija, zabava, najbolji provod i nezaboravni momenti u avgustu mesecu, rezervisani su za LoveFest. I dok našim sugrađanima nije jasno kakva je to čudna glasna muzika  sa malo reči……, mi kažemo TAMO GDE PRESTAJU REČI, TU POČINJE MUZIKA!

Love Fest
Love Fest

Od gradske žurke održane leta 2007, u organizaciji tri dobra druga Marka, Zorana i Damira, “LoveFest” je prerastao u najveći omladinski festival u  Srbiji. Tih dana se u Vrnjačkoj Banji oseća samo miris ljubavi i duh mladosti. Preko 60.000 mladih naseljava Ostrvo ljubavi – deo parka oko vrnjačkog jezera, i zajedno ispisuje jednu novu bajku….kaze Goran Karavesović iz Turističke organizacije VB.

U pozadini bina je  park , prekriven najraznobojnijim šatorima koji lice na  pečurke  iz Alisine zemlje čuda. Mali je broj  srećnika koji su bili najbrži u njihovom rezervisanju, za one druge tu su lokalni stanodavci koji zadovoljno trljaju ruke jer kako kažu to su im najbolji gosti, skoro da ih i ne viđaju, zadržavaju se kratko u sobama, valjda da se samo presvuku i istuširaju…..dodaje Karavesović.

Love Fest
Love Fest

I dok starija gunđala crvenih očiju od nespavanja i skupljenih obrva, jedva čekaju da se festivalski dani okončaju, ceo grad vri od mladih opuštenih i neobuzdanih. Sa prvim jutarnjim suncem dele redove sa penzionerima ispred pekara i u svojoj bezbrižnosti i slobodi ne primećuju prekorne pogled, coktanje i odmahivanje glave.

…..Pa ako vam nedostaju dani za pamćenje, znate šta vam je činiti! Vidimo se na ovogodišnjem Ostrvu ljubavi.  Spremite se za 72 sata najluđe žurke . Svako veče ćete imati priliku da đuskate uz najbolje svetske di džejeve i regionalne bendove. Pridružite nam se i slavite život….poručuje PR LoveFesta Zlatana Pavlović.

Love Fest
Love Fest

Da podsetimo, na Lovefest dolaze najveće svetske di-džej zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, DJ Qu i mnogi drugi. U okviru Jack Live bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuk nastupiće Laibach, Hladno Pivo, Who See, Marčelo, Goblini, Atheist Rap i Eyesburn.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.