Događaji Srbija

Šoping centar kao pozorišna scena – Premijera predstave “Mr. BIG u Beogradu”

Godinama unazad primeri pokazuju da je izvođenje pozorišnih komada odavno izašlo iz okvira ovih institucija, te u modernom teatru svako okruženje zapravo može biti pozorište za sebe…

Odlična potvrda ove teze biće u subotu, 2. decembra, u 18 sati, u TC BIG FASHION, kada će se atrijum ovog šoping centra, prvi put u regionu i šire, transformisati u pozorišnu scenu na kojoj će glumci Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović premijerno izvesti komediju „MR. BIG U BEOGRADU“, u režiji Isidore Goncić. Predstava će biti besplatna za sve posetioce.

Reč je o originalnom pozorišnom komadu koji publiku upoznaje sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca, u okviru koga se na duhovit i pomalo satiričan način prikazuju brojne svakodnevne situacije i problemi sa kojima se suočavaju pripadnici modernog društva.

Prema rečima rediteljke, Isidore Goncić, prostor šoping centra se idealno uklopio u radnju komada i za nju je igranje predstave upravo u ovom ambijentu predstavljao veliki profesionalni izazov, kao i za celu glumačku postavku: „Mari i Gagi su moderan, mladi par koji odlučuje da jedno naizgled obično nedeljno popodne provede u šopingu. Međutim, njihovu idilu narušava pojavljivanje treće osobe, Saki. Sa kakvim će se oni peripetijama susresti i sa kojim lažima poslužiti da bi sačuvali „mir u kući“ i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će morati da se strpi da sazna do premijernog izvođenja.“

Predstava je projekat agencije New Media Team i BIG FASHION centra koji su realizacijom ove ideje želeli da poklone posetiocima jedan novi, drugačiji vid zabave, pored odličnog šopinga na koji su već navikli.

Svi zainteresovani će imati priliku da besplatno pogledaju predstavu u atrijumu šoping centra BIG FASHION (Višnjička 84) u subotu, 2. decembra, od 18 sati, dok će novosadska publika moći da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG šoping centra.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.