Događaji Srbija

Sjajna zabava i druženje prvog dana teniskog turnira poznatih

Mečevi završnog takmičenja godišnje serije Porše teniskog turnira poznatih ličnosti Srbje i 10. Atlas mini tenis open oduševili su sve prisutne poklonike tenisa i učesnike podjednako ! Neizvesni gemovi, teniski potezi viđeni kod profesionalaca – ali pre svega sjajna zabava, fer plej i duh sportskog drugarstva obeležili su prvi dan ovog tradicionalnog humanitarnog teniskog turnira !

Iva Ikon
Iva Ikon

Gradski sekretar za sport Slavko Gak uspešno je obeležio debi nastup dubl-tima Sekretarijata Gak-Ćirić pobedom u prvom kolu, dok su se sjajnom igrom takođe istakli dubl parovi Srđan Đoković – Vujović, tim američkog ambasadora Kirbi – Uin i šampionski dubl poznatog kompozitora Milić – Bugarčić. U muškom singlu odlične i neizvesne mečeve odigrali su glumac Gagi Jovanović, muzičke zvezde Kiki Lesendrić, Žika Zana, Niggor i Aleksa Jelić, kao i česti učesnici finalnog dela žreba Savo Milošević, Milan Bošković, Žarko Lazetić, Aleksandar Gajšek…

Majkl Kirbi
Majkl Kirbi

Kod dama je dnevni program počeo mečom za pamćenje između Jelene Zana i Goge Grubješić, a odličan nastup su zabeležile i Neda Ukraden, Iva Ikon i Sara Pauelson Kirbi. Aktuelna šampionka Adriana Čortan je i ovoga puta potvrdila epitet favorita turnira sa dve ubedljive pobede – koje obećavaju sjajno finale ženskog dela žreba.

Savo Milošević
Savo Milošević

Deseti Atlas Mini Tenis Open za decu do 10 godina, besprekorno organizovan u saradnji sa Teniskim savezom Beograda, ugostio je do sada rekordni broj dece-učesnika i roditelja koji su pomno pratili i navijali za svoje „pulene“.  Kao najbolji medju budućim asovima i šampionima srpskog  tenisa izdvojili su se Milane Medarević i Aleksandar Karajlović – koji će svoje finale odigrati na Centralnom terenu Teniskog kluba „Novak“ u okviru finalnog programa turnira.

Predstavnik Viber-a sa takmičarima
Predstavnik Viber-a sa takmičarima

Završni program turnira u nedelju će predstaviti mečeve četvrtfinala, polufinala i finala muškog singla, finale ženskog singla i muškog dubla, egzibicioni meč u kome će nastupiti velika nada naše teniske scene Hamad Međedović –  dok će na ceremoniji dodele trofeja najbolji učesnik Viber teniske klinike po prvi put primiti nagradu iz ruku Dejvis Kup selektora Srbije Bogdana Obradovća, uz ostale pobednike i posebno pohvaljene učesnike turnira.

Humanitarni fond turnira bi Udruženjće uručen Udruženju  grada Beograda za borbu protiv dijabetesa „Plavi krug“, za čiju realizaciju su zaslužni svi partneri i učesnici ove jedinstvene smotre sporta i drugarstva.

Program finalnih mečeva počinje u 12 časova, a ulaz za sve poklonike tenisa i pratioce naših vodećih poznatih ličnosti je slobodan ! Dođite da podržite vaše favorite na njihovom omiljenom teniskom turniru !

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.