Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Sea Star do vrhunca doveli Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner!

Nakon što je u petak uveče poput tornada Umagom prošao furiozni Prodigy, sinoć je Sea Star nastavio da pomera granice festivalske atmosfere uz kolosalnu žurku za 20.000 fanova! Fantastična lokacija gde se festival održava sinoć je imala ponovni susret sa živom ikonom savremene muzike jer se posle sedam godina, veći nego ikad, na tlo umaškog odmarališta Stella Maris vratio veliki Fatboy Slim!

Poput Prodigija, i engleski hitmejker jedan je od nekolicine onih koji su svoje ime zauvek upisali u zlatnu istoriju Exita, a sinoć na Sea Star preneli  globalno čuvenu atmosferu sa Petrovaradinske tvrđave. Nakon što je nebo iznad lagune do poslednje tačke ispunio vatromet višestruko veći i od onoga sa otvaranja festivala, Fatboy Slim je svoju krilaticu “Eat. Sleep. Rave. Repeat.” sproveo u delo! Ceo Addiko Tesla Stage se tresao uz hitove “Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Push the Tempo” i brojne druge u specijalnim aranžmanima i miksu u kojem sebi nije dao predah niti za jedan jedini sekund.

Fatboy Slim at Sea Star Festival 2017:

Vrelu atmosferu na glavnoj bini upotpunio je berlinski techno heroj Paul Kalkbrenner koji je ekskluzivno u regionu na Sea Staru predstavio svoj „Back to the Future“ set sa kojim oživljava duh rave scene iz ranih 90-ih. Tvorac elektronskog klasika “Sky & Sand” ispunio je glavnu binu nepogrešivim miksom retkih komada koji su udarili temelje modernoj muzici. Sam Paul bio je izrazito emotivan priredivši istinski poseban događaj uz spektakularnu završnicu tokom koje smo zajedno dočekali izlazak sunca nad okončanim glavnim delom premijernog Sea Star festivala.

Brkovi at Sea Star Festival 2017

Žestoko je bilo i na obližnoj Nautilus Areni gde su redom prašili Artan Lili, Sassja, Jonathan, Pips, Chips & Videoclips, Elemental i Brkovi, dok je očekivano vrhunac noći na Areni pripao lucidnim momcima iz kultnog australijskog sastavaPendulum! A ovoj opštoj zvezdanoj postavi se priključio i DJSpiller, tvorac jednog od najpoznatijih hitova “Groovejet”, koji je izazvao opštu euforiju na plesnom podijumu glavne bine. Italijan je nastupio pre Fatboy Slima sa svojom selekcijom plesnih numera za tople noći pokazavši da je zvezda na nebu elektronske muzike. Savršenu uvertiru u Kalkbrennerovo festivalsko finale sa vrhunskim osećajem priredio je zagrebački virtuoz elektronske muzike Petar Dundov, koji je dokazao zašto nastupa rame uz rame sa svetskim velikanima.

Mahmut Orhan za oproštajni party na plaži – ulaz slobodan!

Svetski superstar producent i DJ Mahmut Orhan poziva sve na veliki, celodnevni „closing party“ na plaži velike lagune Sea Star Festivala! Oproštajna žurka počinje već od 12 časova i kako je prvobitno najavljeno, ulaz je potpuno slobodan za sve.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.