Događaji Srbija

Savršen spoj ekonomije i IT-a na Ekonomskom fakultetu!

Treću godinu zaredom seminar o informacionim tehnologijama „IT Days 2015“, koji organizuje Grupa za SPEKOF, okupiće 16. i 17. decembra na Ekonomskom fakultetu studente i predavače iz poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja diskutovati o IT sektoru u Srbiji.

Ekonomski fakultet
Ekonomski fakultet

Ove godine na IT Days-u studenti će saznati kako da osnuju svoj startap, šta ih čeka kada se upuste u preduzetničke vode, kako mogu u Srbiji da ostvare zaradu putem interneta. Takođe, biće reči i o advertajzingu na društvenim mrežama; facebooku, instagramu i twitteru.

Predavači će biti predstavnici marketinških agencija, blogeri i IT stručnjaci kao što su Ivan Rečević, Aleksandar Radukin, Petar Vasić, Ivan Bildi, Martina Anđelković, Nikola Vučićević, Dragan Varagić, Aleksandar Ašković…S obzirom da je učešće, na već tradicionalnom seminaru, besplatno ne sumnjamo da će se kao i do sada tražiti mesto više na svakom od ovih predavanja.

Više informacija o programu i samim predavačima možete potražiti na zvaničnoj fejsbuk stranici seminara ili kontaktiranjem nekog od organizatora.

About the author

Avatar

Filip Ugrenović

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija.
Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.