Događaji Srbija

Savez ekonomista i Kopaonik Biznis Forum podržali BELhospice humanitarnu kampanju

Savez ekonomista na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vlahovićem i Kopaonik biznis forum podržali su kampanju BELhospice za prikupljanje sredstava za izgradnju prvog hospisa u Srbiji.

BELhospice je u novembru 2015. godine započeo veliku kampanju pod sloganom Budi tu! za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji,  ustanove za smeštaj onkoloških pacijenata čije je simptome bolesti nemoguće kontrolisati u kućnim uslovima, u kojoj će pacijentima biti pružen najviši nivo usluga palijativnog zbrinjavanja.  

.jpg

Ovu humanitarnu kampanju učesnicima foruma predstavili su članovi Borda pokrovitelja kampanje,  Philip Pinnington, kanadski ambasador u Srbiji, Leo D’aes, belgijski ambasador u Srbiji, Jasmina Knežević (Belmedic), Ivana Todorović (BELhospice), i podsetili da je podrška privrednog sektora ovom projektu od neprocenjivog značaja.

Kao prethodnih godina, Forum je organizovan uz podršku predsednika Vlade Republike Srbije i okupio je rekordnih 750 učesnika – domaćih i stranih privrednika, diplomata
, ekonomskih analitičara, teoretičara i međunarodnih eksperata i više od 100 akreditovanih novinara iz zemalje i regiona.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.