Sajam „Najbolje iz Crne Gore“

0

Drugi po redu sajam „Najbolje iz Crne Gore“ održaće se 24. i 25. oktobra u tržnom centru Delta City u Podgorici. Na njemu će se predstaviti domaći proizvođači vina, maslina i maslinovog ulja, meda, pršuta, mliječnih proizvoda, ljekovitog bilja i organskih proizvoda.

Prvi put manifestacija je okupila preko 30 crnogorskih proizvođača čije je proizvode probalo više od 20.000 posjetilaca.

Iz organizacije agencije Advantage kažu da ih raduje podatak da je desetak crnogorskih opština pokazalo interesovanje da pomogne i predstavi prehrambenu ponudu svoga kraja.

Cilj ovog projekta je prije svega, upoznavanje građana sa prehrambenim proizvodima koje nude crnogorski proizvođači. Želja je da se na taj način promovišu mali crnogorski proizvođači iz svih krajeva Crne Gore koji su poznati po kvalitetu svojih proizvoda

Takođe jedan od ciljeva projekta je i stvaranje svijesti i navike kod građana da kupuju domaće proizvode i na taj način doprinesu, ne samo zdravijem životu, već i razvoju crnogorske ekonomije.
Posjetioci će moći da probaju proizvode koji budu izloženi ali i da se upoznaju sa proizvodnom tehnologijom i receptima za pripremu jela.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Neparni element u ljudskom sistemu, fabrička ili genetska greška koja se nikako ne uklapa u svjetski poredak zabluda i laži.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend