Događaji Srbija

Represent Communications, proglašena je za – PR agenciju godine

Agencija Represent Communications, proglašena je za – PR agenciju godine 2015, od strane Društva Srbije za odnose s javnošću. Pored ove prestižne nagrade, agencijia je dobila PRiznanja i u tri pojedinačne kategorije.

Za najbolji u kategoriji Korporativne komunikacije za velika preduzeća, proglašen je projekat „Proslava 10 godina od akvizicije Rosa vode“, koji je agencija realizovala u saradnji sa Coca-Cola sistemom. U kategoriji Komunikacija društveno-odgovornih projekata, najbolji je projekat „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“, realizovan za komapaniju Delhaize Serbia, dok je „Prva ženska ekspedicija na Himelajima“ najbolja krizna komunikacija.

RPiznanje

-Ušli smo u finale za dodelu PRiznanja sa ukupno devet projekata. Nagradu su dobili najbolji među najboljima. A iza svih stoji Represent kao najbolja PR agencija godine. Veoma sam ponosan i srećan jer ova PRiznanja znače da smo moj tim i ja uradili dobar posao.  Znači da je vredelo što smo se trudili, borili, ponekad rizikovali i da smo vredni poverenja svih naših dugogodišnjih i novih klijenata – istakao je dr Borislav Miljanović, direktor agencije Represent Communications i dodao da će njegov pobednički tim nastaviti da ide istim stopama i narednih godina.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.