Redovi ispred „Kombank dvorane” za Balaševićev koncert. Prvi koncert rasprodat!

0

Trg Nikole Pašića od jutros je „blokiran”, jer stotine ljudi od zore strpljivo čeka kako bi kupili ulaznice za, pre samo dva dana najavljen, koncert Đorđa Balaševića u „Kombank dvorani” 2. decembra 2018. Red se formirao još u 6 sati ujutru, a sada je stigao čak do gradske fontane na trgu.

Zbog ogromnog interesovanja u prodaju su puštene i karte za druga dva termina – 4. i 6. decembar 2018, a po svemu sudeći red ispred „Kombank dvorane” će ostati do kasnih večernjih sati.

Balašević će nastupiti prvi put u „Kombank dvorani”, na mestu gde je održao svoje prve solističke koncerte pre čak četiri decenije. „Kalendar mog detinjstva” je istovremeno i monodrama, i recital, i stendap, i koncert, tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Аole. Zamišljen je kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, Protinu kći, Ne volim januar, Finu laganu stvar i uvek neku novu pesmu.

Kako najavljuju organizatori, program traje dok se ne završi, a Đoletova publika zna da to znači da će se najverovatnije razići oko ponoći.

(Fotografije: „Kombank dvorana” – 7. novembar 2018; Beograd; © Kombank dvorana)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend