Događaji Srbija

Redovi ispred „Kombank dvorane” za Balaševićev koncert. Prvi koncert rasprodat!

Trg Nikole Pašića od jutros je „blokiran”, jer stotine ljudi od zore strpljivo čeka kako bi kupili ulaznice za, pre samo dva dana najavljen, koncert Đorđa Balaševića u „Kombank dvorani” 2. decembra 2018. Red se formirao još u 6 sati ujutru, a sada je stigao čak do gradske fontane na trgu.

Zbog ogromnog interesovanja u prodaju su puštene i karte za druga dva termina – 4. i 6. decembar 2018, a po svemu sudeći red ispred „Kombank dvorane” će ostati do kasnih večernjih sati.

Balašević će nastupiti prvi put u „Kombank dvorani”, na mestu gde je održao svoje prve solističke koncerte pre čak četiri decenije. „Kalendar mog detinjstva” je istovremeno i monodrama, i recital, i stendap, i koncert, tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Аole. Zamišljen je kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, Protinu kći, Ne volim januar, Finu laganu stvar i uvek neku novu pesmu.

Kako najavljuju organizatori, program traje dok se ne završi, a Đoletova publika zna da to znači da će se najverovatnije razići oko ponoći.

(Fotografije: „Kombank dvorana” – 7. novembar 2018; Beograd; © Kombank dvorana)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.