Događaji Srbija

Prvi Networking Day: Preduzetništvo i finansije – Novi izazovi u Novoj godini

Četvrtak, 28. januar, 18h, restoran Azzaro Red Club, Milutina Milankovića 136a Novi Beograd

Zvanično  proglašena godinom preduzetništva, 2016. na samom početku obećava proaktivnost i jačanje preduzetničkog duha.

Poslovni susreti Networking Day daju svoj doprinos  kao novi koncept kontinuiranih događaja namenjen podršci domaćim privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

12506659_774740952670002_1776258075_n

Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.

Ovo poslovno okupljanje obeležiće gostovanje uspešnih preduzetnika, privrednika i menadžera, priznatih stručnjaka koji će podeliti sa prisutnima svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti života i poslovanja u opuštenoj atmosferi i druženju sa prisutnima uz obilje motivacije i pozitivnih stavova.

“Nakon više od godinu  dana rada na promociji preduzetništva,  umrežavanju i upoznavanju načina funkcionisanja i razmišljanja naših preduzetnika, došla sam do zaključka da pored podsticanja i dobre energije posetioci očekuju i dodatnu vrednost na događaju za koji su odvojili svoje vreme i novac.” – kaže Irena Lalić, organizatorka i moderatorka događaja.

“Stoga, odlučila sam da Networking Day bude mesto  inspiracije, motivacije ali i dodatnih benefita za sve posetioce u vidu osvrta na odabranu temu važnu za uspešno poslovanje, efikasnijeg povezivanja posetilaca kako bi u još većoj meri podstakli sklapanje poslova, a takodje, tu su i  Next Level radionice  za unapredjenje znanja i poslovnih veština preduzetnika koje su posetiocima Networking Day dostupne. “, dodaje Irena Lalić

Tema prvog poslovnog  susreta biće  “Preduzetništvo i finansije  –  novi izazovi u Novoj godini”,  a  gdja Biljana Trifunović, finansijski konsultant, vlasnica Ifa doo i jedna od učesnika govoriće o zakonskim izmenama vezanim za biznis segment, usvojenim za 2016.

Pored Biljane, pozivu organizatora da svoje poslovno iskustvo, savete i preduzetničku priču 28.januara podele sa prisutnima  prihvatili su Robert Čoban, vlasnik Color Press Group-a, Novi sad, u čijoj su organizaciji i brojne poslovne konferencije, Nebojša Matić, vlasnik Mikroelektronike, Zemun izabran za “Direktora godine” 2015,  i Rade Rakočević, Senzal, Beograd, investitor i konsultant za investiranje s bogatim iskustvom u ovoj oblasti.

Uz dobru, pozitivnu energiju i motivaciju, Networking Day spaja  mikro, male i velike, preduzetnike,  privrednike , menadžere,  zaposlene i sve ostale, bilo da su kroz unapređenje i  sticanja novih znanja i veština zainteresovani  za osnivanje  i razvoj sopstvenog  biznisa ili samo žele da prošire krug poslovnih poznanstava.

“Svi su dobrodošli. Do sada je kroz dogadjaje koje sam organizovala proslo preko 500 vlasnika malih i srednjih biznisa sa kojih su nastale i ozbiljne poslovne saradnje. Ovog puta očekujemo do sada najveći broj zainteresovanih posetilaca, odličnu atmosferu i nove poslovne aranžmane nakon događaja ”, kaže Irena Lalić

Kako prisustvovati:

Ulaznice (1000 din/jedno piće gratis) će biti dostupne preko Eventima opcije za plaćanje su kao i do sada – online, preko RN i na prodajnom mestu Eventima.
Link za online kupovinu i rezervacije http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/networking-day-novi-beograd-restoran-azzaro-red-club-420689/event.html#event-details

Svi koji  po kupovini ulaznice mejlom potvrde dolazak do 26.januara biće u prilici da unapred  dobiju listu prijavljenih posetilaca.

I na kraju, podsećamo da se na ovakve događaje ponesu veće količine vizitkarti.

Više informacija na www.networkingday.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.