Prvi internacionalni sajam knjiga u Podgorici

0

Glavni grad Crne Gore Podgorica, uz podršku Ministarstva kulture, organizovaće u periodu od 18. do 22. novembra 2015. godine 1. internacionalni sajam knjiga.

„Projekat organizovanja sajma knjiga jedan je od najznačajnijih novih projekata Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada Podgorice. Tim projektom želimo da pospiješimo uslove za rad izdavačkih preduzeća, da unaprijedimo status crnogorskih autora, ojačamo kulturne veze s pojedincima, preduzećima i institucijama iz zemalja regiona i svijeta. Sajam knjiga je jedna od najboljih prilika da autorima, izdavačima, prevodiocima i agentima za književnost iz regiona i svijeta pošaljemo poruku da ih očekujemo u modernoj Podgorici, gradu s velikim kulturnim potencijalima.

Glavni grad Podgorica sa svojim partnerima i saradnicima pripremio je bogadu ponudu za autore i izdavače. Zato vjerujemo da će realizacijom ovoga projekta u punoj mjeri biti ostvarena naša misija.“ navodi sekretarka Sekretarijata za kulturi i sport glavnog grada Podgorica, Mr Nela Savković Vukčević.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Neparni element u ljudskom sistemu, fabrička ili genetska greška koja se nikako ne uklapa u svjetski poredak zabluda i laži.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend