Događaji Najave Srbija

Prva Geekstone konferencija u Novom Sadu

Veoma smo uzbuđeni da najavimo prvu Geekstone konferenciju koja će se odžati 03. decembra u centru Novom Sada, u velikoj sali Arena cinemaplex bioskopa.

geekstone1 (1)Geekstone conf15 je jednodnevna tehnička IT konferencija koja će se fokusirati na najaktuelnije IT teme 2015. godine i okupiti ljude u cilju razmene znanja, ideja, iskustva i najbolje prakse iz IT industrije. Konferencija je organizovana od strane Udruženja Geekstone, nevladine organizacije osnovane sa ciljem da poveća svest o važnosti pružanja vrhunskog kvaliteta IT usluga u Srbiji.

Maja Božić ispred organizacije Geekstone kaže da će dati sve od sebe da organizacija ovog događaja bude na visokom nivou i da kvalitet predavanja zadovolji očekivanja.

“Mi kao organizacija nismo najpametniji, nismo najbolji, ali smo iskreni, transparentni i predani. Ono što radimo volimo da radimo, radimo to sa srcem i daćemo sve od sebe kako bismo postigli cilj, a to je da omogućimo kvalitetna predavanja i edukaciju programera u Srbiji. Iskreno se nadamo da će nam ljudi ukazati poverenje.”

FB_cover-1

Pozivamo sve zainteresovane da pogledaju aktuelne teme i da se prijave kao predavači na Geekstone cong15 na sledećem linku: http://www.geekstone.org/conf2015/call-for-speakers/. Rok za prijavu radova je 11. septembar 2015. godine.

Pozivamo sve IT kompanije koje žele da podrže IT zajednicu da nam se pridruže kao sponzori za navedeni događaj putem sledećeg linka: http://www.geekstone.org/conf2015/

Cena ulaznice na konferenciju za registrovane članove će biti 1500,00 RSD, tako da ako već niste, postanite član ovde.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.