Događaji Srbija

Proslava 30 godina Elipse

Kako sve velike stvari nastaju iz malih, tako je i Elipsa tokom ovih 30 godina, polako, strpljivo i uz mnogo rada, truda i ljubavi, porasla iz male porodične firme u današnju veliku kompaniju sa prepoznatljivim brendom.

Vlasnik i direktor Elipse Jovan Pantović, sa suprugom Žanom, ispunjavajući njene snove, ostvaruje i svoje vizije pa tako Elipsa danas ima dva velika proizvodna pogona u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji, sa više od 200 zaposlenih, kao i dizajn centar u Beogradu, gde se iz mašte i pozitivne energije rađaju svi prelepi modeli koje Elipsa sa ponosom predstavlja svojim kupcima. Posvećena savremenoj ženi, Elipsa se trudi da svi modeli budu nosivi, udobni i u trendu.

Prioritet su dobar dizajn i kvalitetni materijali, kao i vrhunski kvalitet izrade, a to će sve drage dame koje vole i nose Elipsine modele rado potvrditi.

Brend Elipsa danas, osim svojih 18 maloprodaja širom Srbije, svoje modno mesto čvrsto drži i u zemljama regona, pa tako dame u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori imaju priliku da ponesu Elipsine modele i da se osećaju ženstveno i moderno.

Elipsa se iznad svega trudi da sluša svoje kupce i prati njihove želje, u isto vreme ostajući verna svom konceptu i jedinstvenom i prepoznatljivom stilu. Za kompaniju Elipsa svaki novi model predstavlja novi izazov.

Elipsa promoviše svoj modni svet uvek sa krajnjom željom da se dame koje nose njene modele osećaju zadovoljno, ženstveno, udobno i u trendu.

Elipsa danas sa velikom radošću slavi trideset godina postojanja, a za to vreme zajedno sa Elipsom rastao je i tim saradnika, na koji je Elipsa veoma ponosna. Ceo taj tim danas predstavlja jednu veliku Elipsa porodicu, sa vizijom da se Elipsa brend širi i konstantno napreduje

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.